Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
14°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
14°C

Élménybiztosokat keres a Veszprém-Balaton 2023 Zrt.

2021. május 19. 15:44 // Forrás: EKF
A Veszprém-Balaton 2023 EKF program sikeressége érdekében keresik azokat a jelentkezőket, akik szívesen vennének részt a programsorozat eseményein és véleményt is formálnának azokról.

Június elsejéig tart az élménybiztosok toborzása, akik a VEB2023 program megbízásából és az általuk megvalósuló eseményeken láthatnak el minőségellenőri feladatokat. A programsorozat célja, hogy idősek, fiatalok, itthon és az országhatárokon túl élők számára egyaránt élvezhető rendezvényeket valósítson meg. Ehhez kiemelten fontos, hogy a szervezőcsapaton kívül álló résztvevők is elmondják tapasztalataikat, ezáltal pedig segítsék a jövőben megvalósuló események jobbá tételét.

A napokban meghirdetett élménybiztosi felhívás olyan fiatalok és idősek jelentkezését várja, akik vállalják, hogy felkészítés után, a kiválasztott koncerteken, fesztiválokon és eseményeken részt vesznek, ott tapasztalatokat és észrevételeket gyűjtenek, amiket egy kérdőívben jegyeznek le, később pedig egy értékelő beszélgetésen is elmondanak.

Utcaünnep, amikor Veszprém elnyerte az EKF-címetUtcaünnep, amikor Veszprém elnyerte az EKF-címet

Az élménybiztosok díjmentesen, a VEB2023 program által biztosított étel-és italjeggyel vehetnek részt a kiválasztott eseményeken.

Amennyiben az együttműködés sikeres, akár hosszú távon, egészen a 2023-as év végéig tarthat az élménybiztosok kiküldetése, ezáltal pedig számukra lehetőség nyílik arra, hogy a néhány órás rendezvényektől egészen a többnapos fesztiválokig, a legsokszínűbb programokon vegyenek részt és a VEB2023 program szakmai csapatával közösen formálják is azokat.

Koncert a PapírkutyábanKoncert a Papírkutyában

Jelentkezni a kozossegi@veszprembalaton2023.hu e-mail címen lehet június elsején éjfélig, egy maximum A/4-es terjedelmű motivációs levél vagy egy minimum 30, maximum 60 másodperces videós bemutatkozó elküldésével.

A beküldésre szánt anyagoknak nem kell profi minőségűeknek lenniük és nincs szükség konkrét adatokra (mint cím, munkahely, képzettség), elég, ha a jelentkező általános képet nyújt magáról, érdeklődési köreiről, tevékenységeiről és arról, miért és milyen rendezvényeken szeretne élménybiztos lenni.

Pillanatkép a 2020-as UtcazenérőlPillanatkép a 2020-as Utcazenéről

A jelentkezések feldolgozása után a VEB2023 program csapata az első körben kiválasztottakkal felveszi a kapcsolatot, az élménybiztosokat pedig egy személyes felkészítő beszélgetésre invitálja.

Az élménybiztosok toborzásáról, feladatairól és a jelentkezésről minden információ megtalálható a VEB2023 EKF program weboldalán.

vehir.hu
további cikkek
Közvetetten az EKF elismerése is a balatonfüredi Modern Műtér építészeti díja Közvetetten az EKF elismerése is a balatonfüredi Modern Műtér építészeti díja A Balaton környezetében épített példaértékű új, illetve felújított, bővített, átalakított meglevő épületek elismerésére életre hívott díjjal idén családi házat, CLT pavilont, képzőművészeti gyűjteményt és borteraszt is jutalmazott a bírálóbizottság, amelyek között az egyik a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően újult meg Balatonfüreden. tegnap 10:47 Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet! Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet! Rajzpályáztatot hirdet a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. 2024. április 10. 10:13 Európa szintű kiállítás nyílt a Várbörtön Múzeumban Európa szintű kiállítás nyílt a Várbörtön Múzeumban Nem csupán a régmúlt történeteit meséli el, komoly morális kérdéseket is felvet a Várbörtönben kialakított „Ember a rács mögött” című kiállítás, aminek hivatalos megnyitóját kedden délután tartották, most pedig már bárki szabadon látogathatja. Hogyan lehet büntetni úgy, hogy közben ne vegyük el a lehetőségét, hogy az ember visszailleszkedjen a társadalomba? Utópia mindez, vagy realitás? A választ a látogatókra bízzák miután megismerték Európa utolsó várbörtönéből kialakított múzeumot Veszprémben. 2024. április 3. 1:50 A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze Valójában csak tégla és habarcs egyvelege mindaz, amit ma úgy ismerünk, hogy Veszprém város. Akkor mégis miért állja meg a helyét az a kijelentés, hogy Veszprémben az épületeknek lelke van? Az Európa Kulturális Főváros programnak köszönhetően a most napvilágot látott vaskos könyv erre ad választ. Összesen 380 oldalon keresztül mutatják be a város épített örökségét úgy, hogy a száraz évszámok helyett a házak saját történetét írják le, amik eddig aligha forogtak közszájon. 2024. március 29. 2:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.