2021. június 24.
//
Iván névnap

Élménybiztosokat keres a Veszprém-Balaton 2023 Zrt.

2021. május 19. 15:44
EKF
A Veszprém-Balaton 2023 EKF program sikeressége érdekében keresik azokat a jelentkezőket, akik szívesen vennének részt a programsorozat eseményein és véleményt is formálnának azokról.

Június elsejéig tart az élménybiztosok toborzása, akik a VEB2023 program megbízásából és az általuk megvalósuló eseményeken láthatnak el minőségellenőri feladatokat. A programsorozat célja, hogy idősek, fiatalok, itthon és az országhatárokon túl élők számára egyaránt élvezhető rendezvényeket valósítson meg. Ehhez kiemelten fontos, hogy a szervezőcsapaton kívül álló résztvevők is elmondják tapasztalataikat, ezáltal pedig segítsék a jövőben megvalósuló események jobbá tételét.

A napokban meghirdetett élménybiztosi felhívás olyan fiatalok és idősek jelentkezését várja, akik vállalják, hogy felkészítés után, a kiválasztott koncerteken, fesztiválokon és eseményeken részt vesznek, ott tapasztalatokat és észrevételeket gyűjtenek, amiket egy kérdőívben jegyeznek le, később pedig egy értékelő beszélgetésen is elmondanak.

Utcaünnep, amikor Veszprém elnyerte az EKF-címetUtcaünnep, amikor Veszprém elnyerte az EKF-címet

Az élménybiztosok díjmentesen, a VEB2023 program által biztosított étel-és italjeggyel vehetnek részt a kiválasztott eseményeken.

Amennyiben az együttműködés sikeres, akár hosszú távon, egészen a 2023-as év végéig tarthat az élménybiztosok kiküldetése, ezáltal pedig számukra lehetőség nyílik arra, hogy a néhány órás rendezvényektől egészen a többnapos fesztiválokig, a legsokszínűbb programokon vegyenek részt és a VEB2023 program szakmai csapatával közösen formálják is azokat.

Koncert a PapírkutyábanKoncert a Papírkutyában

Jelentkezni a kozossegi@veszprembalaton2023.hu e-mail címen lehet június elsején éjfélig, egy maximum A/4-es terjedelmű motivációs levél vagy egy minimum 30, maximum 60 másodperces videós bemutatkozó elküldésével.

A beküldésre szánt anyagoknak nem kell profi minőségűeknek lenniük és nincs szükség konkrét adatokra (mint cím, munkahely, képzettség), elég, ha a jelentkező általános képet nyújt magáról, érdeklődési köreiről, tevékenységeiről és arról, miért és milyen rendezvényeken szeretne élménybiztos lenni.

Pillanatkép a 2020-as UtcazenérőlPillanatkép a 2020-as Utcazenéről

A jelentkezések feldolgozása után a VEB2023 program csapata az első körben kiválasztottakkal felveszi a kapcsolatot, az élménybiztosokat pedig egy személyes felkészítő beszélgetésre invitálja.

Az élménybiztosok toborzásáról, feladatairól és a jelentkezésről minden információ megtalálható a VEB2023 EKF program weboldalán.

vehir.hu

További cikkek

EKF-támogatással kapott új termet a táncstúdió
EKF-támogatással kapott új termet a táncstúdió
A 31 éves Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió új próbatermét egy volt gyárépületből alakították ki a Budapest úton.
Júniusban Veszprémre figyel a teljes magyar filmes világ: érkezik a Magyar Mozgókép Fesztivál
Júniusban Veszprémre figyel a teljes magyar filmes világ: érkezik a Magyar Mozgókép Fesztivál
Még pár hét és ismét a filmeké lesz a főszerep a Veszprémben és a Balaton közeli városaiban, ahol június 23-26 között rendezik meg az első Magyar Mozgókép Fesztivált. A vetítések mellett közönségtalálkozóval, kiállításokkal és gasztronómiai kísérőprogramokkal is készülnek a szervezők. A közel 100 film mellett megelevenednek olyan magyar klasszikusok is, amelyeket anno Veszprémben forgattak.
Mindenki lehet újító – a közszférában is
Mindenki lehet újító – a közszférában is
Időnként hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az Európai Unió nemcsak egy pénzelosztó gépezet, hanem valódi közösség, ahol az anyagi forrásokon túl kapcsolatokat is nyerhetünk, és ötleteket is elleshetünk egymástól. Erre mutatott rá a torinóiak által kitalált projekt.
Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!
Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!
A május 10-ei madarak és fák napja alkalmából gyűltek össze az Európa Kulturális Főváros Program csapatából, valamint önkénteseiből többen, hogy a Veszprém Megyei Honismereti Egyesülettel, valamint néhány másik pártoló taggal közösen megtisztítsák a Sintér-árkot, hogy a jövőben bárki számára egy kényelmes, zöldövezeti túraútvonal legyen.
Közösségi terek tervezésbe vonja be a Jutasi úti lakótelepen élőket az EKF-projekt
Közösségi terek tervezésbe vonja be a Jutasi úti lakótelepen élőket az EKF-projekt
A május közepén induló felmérésben arról is kérdezik az embereket, hogy milyen lakótelepen élnének szívesen és milyenen nem. Egy 3,5 kilométeres futókört is létrehoznak.