Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Virtuálisan rendezik meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét

2021. május 28. 14:08
Online, a Magyar Diabetes Társaság honlapján rendezik meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét május 28. és 30. között.

A veszprémi Vanderlich Egészségcentrum és a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház május 28- és 30. között rendezi meg a XXIV. Dunántúli Diabetes Hétvégét és annak keretében a VIII. Nővér Akadémiát. A rendezvényen az ország egész területéről több mint 500 egészségügyi szakember, a cukorbetegséggel kapcsolatba kerülő különböző szakterületek szakorvosai, szakápolók, dietetikusok, védőnők és gyógyszerészek vesznek részt.

A hétvégét először 30 éve Veszprémben szervezte meg a jelenlegi főszervező, dr. Vándorfi Győző, aki évtizedekig a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház centrum vezető főorvosa, ma a Vanderlich Egészségcentrum ügyvezető igazgatója. Akkor harminchat lelkes, cukorbetegekkel foglalkozó belgyógyász alapította meg a magyar gyakorlati diabetológia leggazdagabb hagyománnyokkal rendelkező, egyik legkeresettebb fórumát. 

A hétvége programját előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok, esetismertetések, speciális műhelyek alkotják, a Nővér Akadémia keretében a diabetológia és határterületeinek mai eredményei és megoldandó problémái kerülnek terítékre.

Az eseményt a Magyar Diabetes Társaság honlapján lehet követni, ahol további információkat is találhatnak a programról.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.