Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csárdáskirálynő a Petőfiben

2010. március 10. 11:51 // Forrás: Varga Róbert - Petőfi Színház
Háromfelvonásos, zenés-táncos előadásban tekinthették meg a veszprémi nézők az egyik legnépszerűbb magyar operettet.

Csereelőadásként bérletsorozatban tekinthetik meg a nézők március 5-től a Veszprémi Petőfi Színházban a Csárdáskirálynő című nagyoperettet, amely a győri teátrum produkciója. A darabot Nagy Viktor állította színpadra.

Az elmúlt évadban döntött úgy a veszprémi és a győri színház, hogy előadást cserél. A megállapodás keretében a Veszprémi Petőfi Színház az Indul a bakterház című vígjátékot mutatta be Győrben bérletes előadásként, míg most a győriek a Csárdáskirálynőt küldték a Bakony aljára. A produkció óriási közönségsikert hozott, pótszékes teltházzal tűzi műsorára a teátrum a nagyoperettet.

Az előadásban a veszprémi színeket és színházat Csarnóy Zuzsanna mellett Kőrösi Csaba képviseli, akit Nagy Viktor hívott meg Miska szerepére. A kiváló rendező és a remek színész a Legyetek jók, ha tudtok! című nagy sikerű előadásban dolgozott együtt néhány éve a Petőfi Színházban, s Nagy Viktor most is ragaszkodott a közös munkához. Kőrösi Csaba Szerednyey Bélával felváltva alakítja Miskát, míg Csarnóy Zsuzsanna Cecília szerepére hívták meg Pápai Erika és Détár Enikő társaságában.
 

Galéria
Csárdáskirálynő a Petőfiben
vehir.hu
további cikkek
A harmadik VIFI-FESZT-tel is jótékonykodott a Veszprémi Petőfi Színház A harmadik VIFI-FESZT-tel is jótékonykodott a Veszprémi Petőfi Színház Szombaton rendezték meg a Veszprém Vármegyei Ifjúsági Fesztivált (VIFI-FESZT), ahol fiatal tehetségek léptek színpadra, hogy megmutassák, mit jelent számukra a művészet! A tehetségek megmutatkozása jótékony célt is szolgált, hiszen a segítés a teátrumnak rendkívül fontos. tegnap 22:07 Dolce far niente – Az olasz és magyar ízek fúziója a Wine and Gourmet Fesztiválon Dolce far niente – Az olasz és magyar ízek fúziója a Wine and Gourmet Fesztiválon Dolce far niente – olaszul annyit tesz, mint „az édes semmittevés”. Az olaszok mesterei annak, hogy erőlködés nélkül halmozzák az élet élvezeteit; mondhatni, ez a vérükben van. Most az ő segítségükkel mi is kapunk egy hétvégét, hogy a Wine and Gourmet Fesztivál formájában előcsalogassuk a bennünk rejlő olaszt, és megmutassuk, hogy mi, magyarok, legalább annyira tudjuk élvezni az életet. tegnap 11:34 Rekord hallgatói számmal indul a Veszprémi Érseki Főiskola éve Rekord hallgatói számmal indul a Veszprémi Érseki Főiskola éve Megnyitotta 2024/2025-ös tanévét a Veszprémi Érseki Főiskola. Az intézmény évről-évre egyre népszerűbb a hallgatók körében, erre most is rámutattak a számok. Az évnyitón ünnepélyesen is üdvözélték a gólyákat, összesen kétszáznegyven új hallgatóval indul az év. 2024. szeptember 6. 14:59 Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Foton Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Európa sorsfordító évét, 1989-et dolgozza fel Szalay Péter, NINCS PARANCS! című dokumentumfilmje, amely a rendszerváltás 35. évfordulója alkalmából lesz látható a FOTON Audiovizuális Centrumban szeptember 19-én. A vetítés ingyenes, csupán regisztrálni kell rá. 2024. szeptember 6. 11:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.