Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Ovádi és Porga: június végén nyithat az új uszoda

2021. június 1. 9:44 // Forrás: Facebook
A két politikus Facebook-videóban beszélt az elkészült létesítményről.

"A Modern Városok Programjának egyik leglátványosabb beruházása most már célegyenesbe érkezett. A kormány által támogatott sportuszodát nemsokára Veszprém és térségének lakói is igénybe vehetik és használhatják a mindennapos sportolásra"- mondja Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Facebookra hétfő este feltöltött videóban.

Porga Gyula polgármester ebben arról beszél, hogy "a veszprémieknek nagyon sokat kellett várni, hogy megvalósuljon az az álom, amit hamarosan birtokba vehetnek."

"A veszprémi sportuszoda elkészült, jelen pillanatban a próbaüzem zajlik, ami nagyjából 3 hetet, egy hónapot vesz igénybe. Reményeink szerint június végén átadhatjuk a nagyközönségnek az új sportuszodát"

-mondta.

Ge. Á.
további cikkek
Átvállalja a veszprémi általános iskolák úszásoktatásának költségeit az önkormányzat Átvállalja a veszprémi általános iskolák úszásoktatásának költségeit az önkormányzat A tevékenység finanszírozására összesen 25 millió forintot különítettek el a költségvetésből az év végéig. 2023. február 14. 15:11 Tárlatvezetés az új veszprémi sportuszodában - VIDEÓ Tárlatvezetés az új veszprémi sportuszodában - VIDEÓ Videónkban megmutatjuk kívül és belül az új veszprémi sportuszodát. Bemegyünk a medencékhez, a szaunába, pezsgőfürdőbe, valamint megszólaltatjuk Porga Gyula, polgármestert és Ovádi Péter, országgyűlési képviselőt is a beruházásról. 2021. június 22. 4:00 Megnyílt a veszprémi sportuszoda uszoda Megnyílt a veszprémi sportuszoda Elkészült és megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is az új veszprémi sportuszoda. Az ünnepélyes átadót hétfő délelőtt tartották, ahol bejelentették, hogy az előttünk álló hétvégén a környékbeli lakosok kedvezményesen használhatják a létesítményt, valamint a szeptembertől induló Úszó Nemzet Program részletei is kiderültek. 2021. június 21. 14:37 Már csak a vírus áll a városi uszoda és a veszprémiek között Porga Gyula Már csak a vírus áll a városi uszoda és a veszprémiek között Mely fejlesztések az EKF prioritásai, mikor használhatjuk végre a veszprémi sportuszodát, mennyire gyengítette meg a város gazdaságát a koronavírus? Porga Gyula polgármester a helyi televíziónak adott interjújában az aktuális helyzetről beszélt. 2021. április 13. 12:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.