2022. december 3.
//
Ferenc névnap

Ovádi és Porga: június végén nyithat az új uszoda

2021. június 1. 9:44
Facebook
A két politikus Facebook-videóban beszélt az elkészült létesítményről.

"A Modern Városok Programjának egyik leglátványosabb beruházása most már célegyenesbe érkezett. A kormány által támogatott sportuszodát nemsokára Veszprém és térségének lakói is igénybe vehetik és használhatják a mindennapos sportolásra"- mondja Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Facebookra hétfő este feltöltött videóban.

Porga Gyula polgármester ebben arról beszél, hogy "a veszprémieknek nagyon sokat kellett várni, hogy megvalósuljon az az álom, amit hamarosan birtokba vehetnek."

"A veszprémi sportuszoda elkészült, jelen pillanatban a próbaüzem zajlik, ami nagyjából 3 hetet, egy hónapot vesz igénybe. Reményeink szerint június végén átadhatjuk a nagyközönségnek az új sportuszodát"

-mondta.

Ge. Á.

További cikkek

Tárlatvezetés az új veszprémi sportuszodában - VIDEÓ
Tárlatvezetés az új veszprémi sportuszodában - VIDEÓ
Videónkban megmutatjuk kívül és belül az új veszprémi sportuszodát. Bemegyünk a medencékhez, a szaunába, pezsgőfürdőbe, valamint megszólaltatjuk Porga Gyula, polgármestert és Ovádi Péter, országgyűlési képviselőt is a beruházásról.
Megnyílt a veszprémi sportuszoda
Megnyílt a veszprémi sportuszoda
Elkészült és megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is az új veszprémi sportuszoda. Az ünnepélyes átadót hétfő délelőtt tartották, ahol bejelentették, hogy az előttünk álló hétvégén a környékbeli lakosok kedvezményesen használhatják a létesítményt, valamint a szeptembertől induló Úszó Nemzet Program részletei is kiderültek.
Már csak a vírus áll a városi uszoda és a veszprémiek között
Már csak a vírus áll a városi uszoda és a veszprémiek között
Mely fejlesztések az EKF prioritásai, mikor használhatjuk végre a veszprémi sportuszodát, mennyire gyengítette meg a város gazdaságát a koronavírus? Porga Gyula polgármester a helyi televíziónak adott interjújában az aktuális helyzetről beszélt.
Az indulás óta ők üzemeltetik az uszodát
Az indulás óta ők üzemeltetik az uszodát
Horváth István, Kővári László Ferenc, Kukoda Imre, Puskás János és Víg József sok éve dolgoznak a Március 15. utcai uszodában. Több évtizedes munkájukat a város Pro Meritis díjjal ismerte el. Portálunk a munkahelyükön is meglátogatta a díjazottakat.
Jövő májusban már csobbanhatunk az új veszprémi uszodában
Jövő májusban már csobbanhatunk az új veszprémi uszodában
Bejártuk a jelenleg 60%-os állapotban lévő veszprémi uszodát. A létesítmény év végére elkészül, de a tesztüzem miatt csak jövő május végén használhatjuk először.