Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 21. Dániel
Veszprém
26°C
2024. július 21. Dániel
Veszprém
26°C

Megvan a kostámadás felelőse

2021. június 1. 13:00 // Forrás: police.hu
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytatott nyomozást egy 39 éves férfival szemben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2020. augusztus 26-án kora este érkezett bejelentés arról, hogy egy Veszprémhez közeli település melletti erdőben egy női holttestet találtak, nem messze tőle pedig egy sérült férfi feküdt.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy aznap délelőtt gombászás során egy kos megtámadta, fellökte és többszöri ökleléssel sérüléseket okozott neki. A sérült személyt kórházba szállították, majd a férfi egy hónapon belül elhunyt.  Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy az erdőben talált nő, valamint a férfi halála az állat támadásával összefüggésbe hozható.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a kos gondozóját, egy 39 éves férfit, aki az erdő melletti területen tartott tenyészállatokat. A férfi elmondta, hogy a kos a támadást megelőző napokban kóborolt el a bekerített területről, valamint elismerte felelősségét abban, hogy nem intézkedett az állat befogásáról.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.