Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szalai Ádám jól érzi magát, visszatért Telkibe

2021. június 20. 13:19 // Forrás: MTI
Szalai Ádám, a labdarúgó Európa-bajnokságon társrendező magyar válogatott csapatkapitánya jól érzi magát, és miután a szombati, orvosi vizsgálatok során nem találtak nála problémát, az éjszakát már Telkiben töltötte.

Szalait szombaton, a franciák ellen 1-1-re végződött csoportmérkőzés 26. percében - még gól nélküli állásnál - kellett kényszerűségből lecserélni, mert szédült. A támadóról - aki a mérkőzés korábbi időszakában egy ütést kapott a fejére - Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke az M4 Sport érdeklődésére elmondta: délután, illetve kora este alapos vizsgálatokon esett át, amelyek negatív eredményt mutattak nála, így a támadó csatlakozott társaihoz, és késő este ugyan, de visszatért a válogatott központjába, Telkibe.

Kapcsolódó cikk
Döntetlent játszottak a magyarok a világbajnok franciákkal
A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

"Remélhetőleg a szakmai stáb rendelkezésre tud majd állni a németek elleni találkozón" - mondta a nemzeti együttes egyik alapemberéről. Hozzátette: már vasárnap reggel is beszélt Szalai Ádámmal, aki jól tudott aludni, nincsenek panaszai, és amennyire lehetséges, kipihente magát.

Fotó: MLSZ (archív)Fotó: MLSZ (archív)

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata két mérkőzés után 1 ponttal az F csoport utolsó helyén áll, de még van továbbjutási esélye. Az együttes a csoport zárófordulójában szerdán, Münchenben, a szintén társrendező németek vendégeként lép pályára.

A Mainz játékosa 11 éves felnőtt karrierje során csak német klubokban játszott, és madridi időszaka előtt három évig a Stuttgart utánpótlásközpontjában nevelkedett.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.