Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szoptatós párna 1x1

2021. június 21. 9:27

Mindannyian, akik valaha szülés előtt álltunk, egy dologban biztosak voltunk. A szoptatás csodájában. Emlékszem, mennyire vártam, hogy megtapasztalhassam azt a frenetikus ősanya érzést, amiről oly sokat olvastam előtte, és amit akkor érzel, mikor képes vagy anyatejjel táplálni a babádat. 

Első gyermekem születésénél ez csupán vágyálom maradt sajnos, így a jó előre megvásárolt szoptatós párnának kényszerből más funkciót találtam és boldogan aludtam vele és rajta egészen a második gyermek érkezéséig, aki viszont a nagytesó helyett is boldogan szopizott egy teljes éven át. 

Miért van szükség szoptatós párnára?

A család idősebb nő tagjai finoman szólva is “úri hóbortnak” tartották a szoptatós párna ötletét. Záporoztak a “mi időnkben nem volt és anélkül is felnőttetek” és “a pólya pont erre való” szövegek. 

Mindez egészen addig a pillanatig tartott, míg meg nem látták a kis fészekké alakított szopipárnában békésen alvó gyermekeimet, akiket a párna oldalai, mint ölelő karok tartottak biztonságban és melegen, megakadályozva a kalimpáló babalábakat és -kezeket abban, hogy akaratlan mozgásukkal felébresszék kis tulajdonosukat. A Komforte.hu-n számos olyan szopipárnát találsz, amelyek tökéletesen biztosítják, hogy míg babád alszik, te nyugodt lehess a biztonsága és kényelme felől.

El kell ismernem, hogy valóban, a pólya pont erre való. Csakhogy míg a pólyázás művelete egész embert kíván - pont azokban a hetekben, amikor félembernek érzed magad -, addig a szopipárna használata pont egy mozdulat és cirka 5 mp. És hidd el, vannak napok, amikor ez felbecsülhetetlen ajándék… Ezeket az ajándékperceket szeretné neked a Komforte.hu az általa forgalmazott szopipárnákkal biztosítani.

A szoptatás során a párna nemcsak abban segít, hogy egyre növekvő súlyú babádat biztosan és könnyebben tudd megtartani, hanem abban is, hogy a jó eséllyel kialakuló hát-, derék- és vállfájdalmakat meg tudd előzni. 

Milyen párnát válasszak? 

Ha terveid között az szerepel, hogy a lehetőségekhez mérten a legtovább szeretnéd babádat anyatejjel táplálni, úgy eleve nagyobb méretet válassz. 

Töltet szempontjából is érdemes több oldalról körüljárni a témát. Környezettudatos mamiknak a tönkölypelyva, a hangtalan párna híveinek a szivacsdarálék, a memóriahabos vagy a gyapjútöltetű szoptatós párnát javaslom. 

A Komforte.hu által forgalmazott szoptatós párnák között ezenkívül mikrogyönggyel és polisztirol gyönggyel töltött párnákat is találsz. A választásban pedig nyugodtan kérd a lelkes és felkészült munkatársaik segítségét, akik óriási tapasztalattal és célirányos kérdésekkel segítenek neked abban, hogy megtaláld azt a szopipárnát, amire valóban szükséged van.

Kihordási idő

Érdemes szót ejtenünk arról is, hogy bizony egy idő után a legtöbb párna a használat és főleg a mosás hatására jó pár hónapos intenzív használat után bizony veszíthet a térfogatából. Ebből a szempontból talán a memóriahabot, a vatelint, a gyapjút és a mikrogyöngyöt nevezném a legtartósabb megoldásnak. 

A legtöbb gyártó eleve cipzáras párnákat készít, gondolva arra, hogy idővel szükség lehet az utántöltésre, ami akár házilag, akár erre szakosodott üzletekben könnyen megoldható.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.