Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Csányi: köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért

2021. június 27. 9:59 // Forrás: MTI
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke megköszönte a magyar szurkolóknak a fantasztikus hangulatot, amit a nemzeti csapat találkozóin teremtettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Az MLSZ honlapján megjelent köszöntőben az elnök úgy fogalmazott, a remek hangulat "egyértelműen hozzájárult a magyar férfi válogatott tiszteletre méltó szerepléséhez".    

"Köszönöm, hogy az utazási nehézségek ellenére sokan idegenbe is elkísérték a csapatot" - tette hozzá a sportvezető.

Meglátása szerint annak érdekében, hogy Magyarország a jövőben is házigazdája lehessen rangos sporteseményeknek, illetve hogy a válogatott mindenkor telt házas buzdítás mellett játszhassa mérkőzéseit, a kitűnő szervezés mellett a sportszerű légkör is elengedhetetlen.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

"Vendéglátóként ki kell vívni a széleskörű nemzetközi elismerést ezen a téren is" - áll az elnök köszöntőjében.

Csányi Sándor azt kérte azoktól a szurkolóktól, akiknek jegyük van a vasárnapi Hollandia-Csehország nyolcaddöntőre, hogy tiszteljék a résztvevő csapatok játékosait, szurkolóit, és minden tekintetben sportszerűen szurkoljanak.

"Tartózkodjanak a himnuszok kifütyülésétől, továbbá minden olyan kirekesztő (rasszista, homofób, soviniszta) megnyilvánulástól, amely beárnyékolná a magyar nemzeti válogatott és a szurkolók elismerésre méltó teljesítményét, és ezáltal az ország megítélését" - áll az üzenetben.

"A fentieket nem a Magyar Labdarúgó Szövetség miatt, hanem a magyar labdarúgás, a szurkolók és a magyar válogatott érdekében kérem önöktől" - fogalmazott az elnök.

vehir.hu
további cikkek
Olaszország Európa-bajnok labdarúgás Olaszország Európa-bajnok Olaszország nyerte meg a labdarúgó Európa-bajnokságot: Roberto Mancini együttese a részben budapesti rendezésű torna vasárnapi döntőjében 1-1 után tizenegyespárbajban győzte le Anglia csapatát a londoni Wembley Stadionban. 2021. július 12. 0:00 Schäfer a biztos játéklehetőséget tartja a legfontosabbnak labdarúgás Schäfer a biztos játéklehetőséget tartja a legfontosabbnak Egyelőre még nem tudja, hogy klubot vált-e a nyáron Schäfer András, a magyar labdarúgó-válogatott és a dunaszerdahelyi DAC középpályása, de ha igen, akkor az alapján dönt majd, hogy mennyi játéklehetőségre számíthat új egyesületében. 2021. július 6. 15:36 Gulácsi: nehéz elfogadni, hogy nem sikerült EURO-2020 Gulácsi: nehéz elfogadni, hogy nem sikerült A kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Szalai Ádám is azt írta közösségi oldalán: fájdalmas, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább csoportjából a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon. 2021. június 24. 21:30 Rossi: az eredmények nem tükrözik az előrelépés mértékét EURO-2020 Rossi: az eredmények nem tükrözik az előrelépés mértékét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat által a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon elért eredmények nem tükrözik az előrelépés valódi mértékét. 2021. június 24. 17:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.