Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Adidas klasszikusok – hogyan lehet divatos outfitet kialakítani az Adidas Originals kollekcióval?

2021. július 19. 10:43
A német Adidas activewear viselet öröksége az Adidas Originals, amely sportcipőkre, sportruházatra és sportkiegészítőkre specializálódott. Az Adidas Originals nem csak a sportos vonalat képviseli, hiszen a termékei nem csak sportosak és kényelmesek, hanem az aktuális trendeket is követik, mindamellett, hogy az örökség részeként, az úgynevezett vintage stílus is megmaradt. Az Adidas Originals olyan hírességekkel működik együtt, akiknek kiemelkedő szerepük van a trendteremtésben. A márka örökségét fémjelzi a mindenki számára oly ismert, Adidas logó is.

Divatos outfit az Adidas Originals ruháival és kiegészítőivel

Az Adidas Originals garancia a minőségre, így sokan döntenek a három levélből és három csíkos logóval ellátott termékek mellett. A cég valóban nem csak arra törekszik, hogy ezek a ruhák megfeleljenek a kényelmes mozgás követelményeinek, azaz nem csak a magas szintű komfortot biztosítják, hanem elképesztően divatosak is, így az utcai viseletet is lehetővé teszik. Ha a legújabb divatirányzatokban is érdekeltek vagyunk, azaz szeretünk lépést tartani az aktuális trendekkel, akkor az Adidas Originals kollekciója is a segítségünkre lehet a gardróbunk nyári felfrissítésében. Az Adidas cipők, ruhák és kiegészítők, maximálisan megfelelnek a legújabb, a mai trendeknek, függetlenül attól, hogy az edzőteremben, vagy otthon viseljük azokat, vagy éppen egy városi kiruccanást tervezünk a barátainkkal. Lássunk is most néhány nyári outfittet, amelyeket az Adidas Originals remekbe szabott termékeivel állíthatunk össze.

Kényelem és nőiesség felsőfokon

A hölgyeknek is kedvez az Adidas cég, hiszen nem csak nadrágokat, hanem csinos szoknyákat és ruhákat is tervez és dob piacra. A női ruha több színben is elérhető és a kényelem mellett igazán alkalmas a saját stílusunk kifejezésére, hiszen úgy variálhatjuk, ahogyan csak szeretnénk. Forró nyári napokon elég lehet alá egy melltartó, hűvösebb nyári estéken kiegészíthetjük a megjelenésünket egy crop toppal, vagy egy lazább pólóval. A ruha nagyon kényelmes, így az egész napos viseletet is lehetővé teszi. A szettet már csak egy cipővel és egy táskával kell kiegészíthetünk. Mi más lehetne a legjobb, mint egy Adidas Originals crossbody táska, amelyben minden alapvető női kiegészítő, mint pénztárca, telefon, sminkes neszeszer elfér? Az outfit akkor lesz tökéletes, ha egy fehér vagy egy bézs színű sneakersbe bújunk, de ha éppen nyaralunk és nincs kedvünk cipőt felvenni, akkor válogassunk az Adidas papucsok között.

Sportos outfit kalappal

Előfordul, hogy este, hűvösebb időben merészkedünk csak ki otthonról. Ilyenkor már feltérhet a hosszú nadrág, amelyet az Adidas Originals kollekciójában is bőségesen találunk, amelyhez tökéletesen passzol egy testre feszülő póló, amely nem csak sportos, hanem rendkívül divatos is az ujján lévő hármas csíkozással. Ez az összeállítás egy egyszerű, letisztult megjelenést tesz lehetővé.

Ha viszont a sportos stílusunk mellett, vagányak is vagyunk, viselhetünk kalapot, hiszen az Adidas Originals kollekciójában ilyen kiegészítőt is találhatunk. A divatos outfitünk állhat egy Adidas szatén rövidnadrágból, amely divatos, mégis kicsit a klasszikus vonalat is képviseli. Ehhez az összeállításhoz választhatunk egy sneakers cipőt vagy egy kényelmes papucsot. És mivel a nadrág kicsit bővebb szabású, így egy testhez simuló felső passzol hozzá. Tökéletes akkor lesz a megjelenésünk, ha a póló és a lábbeli színe harmonizál egymással. Ehhez a stílushoz egy baseball sapka is illik, de akár, egy szintén az Adidas logóval ellátott nyári kalap is nagyszerűen passzol. Ha edzéshez választunk ilyen öltözéket, akkor már csak egy Adidas hátizsák hiányzik, vagy egy kisebb sporttáska, ha több mindent is viszünk magunkkal az edzőterembe.

A cipő, amely nem csak kényelmes, trendi is – Adidas Gazelle

Hogy a férfiak se maradjanak ki a sorból, mindenképpen meg kell említeni az Adidas Gazelle cipőket, amelyekkel tökéletes outfitet alakíthatunk ki az év minden évszakában. A több mint 30 éve piacra kerülő cipőknek egyszerű a kialakításuk – sok férfi ezért is kedveli nagyon – azonban napjainkban kicsit újragondolt formában, divatos megjelenésben kerülnek ezek a cipők a boltok polcaira.

A cipők színválasztéka bőséges, már csak azt kell kitalálni hogyan és mivel viseljük. A rövidnadrág mindenképpen passzol ezzel a cipővel, de a farmer is. Ha egy hűvösebb nyári estén ülnél be a barátaiddal valahová, akkor válassz egy vékonyabb farmert és nemes egyszerűséggel tűrd fel a szárát, hogy a cipőd is érvényesülni tudjon. Egy egyszerű fehér pólóval kombinálva, egyszerűen tökéletes lesz egy városi outfithez. A Gazelle széles választékával találkozhatsz a https://www.ecipo.hu/ferfi/kolekcja:adidas_gazelle.html oldalra kattintva.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.