Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megint új Yeezy sneakerek

2021. július 20. 9:28

A Yeezy sneakerkek sikere első megjelenésük óta töretlen. Most megérkeztek a “Mono Ice” és a “Mono Clay” színállások, amiknek a dizájnján és kialakításán csavartak egyet a korábbi változatokhoz képest. De vajon hogy néznek ki és mit tudnak az adidas újdonságai? Cikkünkben részletesen bemutatjuk a Kanye West által tervezett kollekciót!

Az adidas Yeezy kollekciója

A márka korábban piacra dobott változatai számos színben megtalálhatóak a budapesti True to Sole webshopban. A “Cinder” színállásban kapható letisztult verzióban a földszínek domináltak, ami a barna árnyalatú talprészen is feltűnik. Ott volt még a “Desert Sage”, ami nagyon megosztotta a közönséget: a feltűnő narancssárga belsőrész és a halványzöld talp tette igazán egyedivé ezt a modellt.

Nagy siker volt továbbá a “Yecheil” is, aminek az alapszíne fekete, de található benne egy kis világoskék, vörös, de még neonzöld is. A mintákkal tarkított sneaker esetében azonban fontos a megfelelő zokni is, hiszen egy színes darabhoz nehéz igazán passzoló kiegészítőt találni. Persze egy divatot követő személy számára mindez nem lehetetlen. 

Az adidas idei újdonságai

A német gyártó nemrég négy új színállással lepte meg a márka szerelmeseit. A budapesti üzlet és webshop adidas újdonságai, a Yeezy 350 v2 “Mono Ice” és a “Mono Clay” online is rendelhetők. Az egyik kék, a másik pedig narancs árnyalatban pompázik, amiket a divat szerelmesei biztosan elkapkodnak.

A jeges hatású modell természetesen teljes méretsorban kapható, amit kényelmes Boost talppal és Primeknit felsőrésszel dobtak piacra. Ezzel szemben a “Mono Clay” egy jóval feltűnőbb kivitel, ami remek választás a nyári időszakban. A narancs színben tündöklő cipő színállása rendkívül egyedülálló, ami a keresleten is jócskán meglátszik. 

Az újdonságok között van továbbá a lélegzetelállító kialakítást kapó Yeezy 450 Dark Slate is, amihez hasonlót talán még nem is láttunk. Erről a kialakításról már korábban is láthattunk fotókat, de álmunkban sem gondoltunk volna, hogy ennyire ütős darab lesz. 2021 tavaszán azonban végre megjelent Kanye West kollekciójának ezen darabja, ami talán a legkülönlegesebb kialakítást kapta valaha. 

Milyen a Yeezy méretezése?

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb adidas Yeezy-ből érdemes egy fél mérettel nagyobbat választani. A magyarországi webshop azonban minden modellnél feltünteti a méretezési javaslatot, így jóval könnyebben tudjuk eldönteni, hogy mekkorát is érdemes beszereznünk belőle. Ha mégsem lett jó a sneaker, akkor pedig rendelés esetén az átvételtől számított 14 napon belül méretcsere kérhető, ha a kívánt változatból van készleten.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.