Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
21°C
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
21°C

Több mint 30 ezer jegy kelt el Anglia és Andorra ellen

2021. augusztus 19. 19:50 // Forrás: MTI
Kora délutánig már az első napon több mint 30 ezren váltottak kombinált belépőt a magyar labdarúgó-válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint aki szeretne a helyszínen szurkolni a csapatnak, annak érdemes mielőbb megváltania a jegyét, mert a jelenlegi vásárlási ütemet tartva hamarosan teltházas lehet az Anglia és az Andorra elleni összecsapás.

Első körben csak kombinált belépőt lehet vásárolni, hétfőtől - abban az esetben, ha addig maradnak jegyek - a mérkőzésekre egyenként is elindul az értékesítés, ekkor már elsőbbséget élveznek a klubtagok, akik csütörtökig a szokásos húszszázalékos kedvezménnyel vásárolhatnak. Utána válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a szurkolói klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót.    

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára a Puskás Arénában. A kettő között szeptember 5-én Albánia vendége lesz Marco Rossi együttese.

A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.