2021. december 7.
//
Ambrus névnap

Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau

A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.

Az MLSZ megyei vezetőjétől, Finta Pétertől szerdán megtudhattuk, hogy az elmúlt idényhez hasonlóan idén is az Ada-Bau Kft. nevét fogja viselni több, az igazgatóság által rendezett bajnokság.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a komoly szakmai múlttal rendelkező Ada-Bau Kft. továbbra is mellettünk áll. Idén a városi kispályás bajnokság mellett a megyei futsal sorozat is a vállalat nevét fogja majd viselni.

Finta Péter és Ürményi NorbertFinta Péter és Ürményi Norbert

Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa rámutatott, a szövetség megyei igazgatóságának elkötelezettsége példamutató, ezért örömmel nyújt segítséget annak a továbbiakban is.

Régi ismeretség fűz Finta Péterhez, hiszen anno a testvéremmel még együtt is rúgták a bőrt. A megyei igazgatóság a legjobb kezek között van; szeretettel nyújtunk segítséget a dolgos hétköznapokhoz.

Simon Dani

További cikkek

A falvakban is feltámadhat a foci
A falvakban is feltámadhat a foci
Szeptember utolsó napjáig lehet jelentkezni a kistelepüléseknek, közösségeknek kiírt alternatív fociprogramra, melyet idén a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága szervez és bonyolít le.
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.
Továbbra is támogatják a megyei labdarúgást
Továbbra is támogatják a megyei labdarúgást
Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a a CoreComm SI a 2021/2022-es idényben is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának.
Hosszabbít a főtámogató vehir.hu!
Hosszabbít a főtámogató vehir.hu!
Hétfőn hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2021/2022-es évadban is a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának névadó főszponzora.
A negyedik műfüves focipályát is átadták Veszprémben
A negyedik műfüves focipályát is átadták Veszprémben
A Deák Ferenc Általános Iskolában hétfőn adták át a műfüves focipályát, amely a Magyar Labdarúgó-szövetség és az önkormányzat összefogásával jöhetett létre. A Jendrassik, a Báthory és a Kossuth iskola után ez volt a negyedik intézmény, ahol infrastrukturális fejlesztés történt.