Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

3 ütős ékszerszett csajoknak

2021. szeptember 14. 15:21

Az ékszerszettek nagy előnye, hogy mivel a kiegészítők harmóniában vannak egymással, ezért nem kell külön kiválasztanunk a darabokat. Az idei ékszerdivat szerencsére sokféle stílussal összeegyeztethető, ezért könnyen megtalálja mindenki a megfelelőt. Csajos, romantikus vagy elegáns? Nézzük!

Vintage stílusú ékszerszett

A vintage stílusú nyaklánc nagyon divatosnak számít, arról nem is beszélve, hogyha azonos stílusú köves gyűrűt és fülbevalót viselünk hozzá, akkor még izgalmasabb és elegánsabb lesz a megjelenésünk. 

Ezeket az ékszerszetteket a századforduló környékének arisztokratikus viselete, illetve a koronázási ékszerek stílusa ihlette. Izgalmas módon ezek a rusztikus hangulatú, elegáns ékszerek mégis összeegyeztethetőek az aktuális divattal is. Ugyanis néhány darab geometrikus formavilága közelebb hoz minket az idei év divatékszereihez. A geometrikus formák mellett a sok-sok kisebb-nagyobb színes kövecske is nagyon divatosnak számít, ezért a vintage stílusú ékszer olykor duplán üt, legalábbis divat szempontjából.

Egyszerű és elegáns ruhákhoz is viselhetjük ezeket az ékszereket, ezért egy ilyen szett nagyon jó választás lehet, akár üzleti szettekhez, alkalmi és hétköznapi ruhákhoz is. A WEARING.hu prémium ékszerszettjei között több vintage stílusú darabot találunk. 

Romantikus ékszerszett sok-sok strasszal

A strasszkő az idei év jolly jokere, ezért egy hangulatos szívecskés vagy lepkés ékszerszett mindenképpen jól jöhet. Mivel a virágminta, főleg a vadvirágok a blúztól kezdve a dresszen át a nadrágig mindenhol megjelennek, ezért egy ilyen ékszer hangulatos kiegészítője lehet a divatos, romantikus szerelésnek.

Ha a szett fülbevalót, nyakláncot és karkötőt vagy gyűrűt is tartalmaz, akkor érdemes olyat választani, ahol a medál, illetve a fülbevaló nem túl nagy, nem túl feltűnő. Hiszen ha egyszerre viselünk nagy medált, nagy lepke fülbevalót, sőt, akár gyűrűt is, akkor az összhatás már nem lesz túl kiegyensúlyozott. 

Azonban ha csak karkötő-nyaklánc, esetleg fülbevaló-karkötő szettet választunk, akkor lehetünk nyugodtan sokkal bátrabbak!

Bohó ékszerek, vagány hétköznapi viseletként

Bohó szett alatt a feltűnőbb, nem túl hétköznapi darabokat értjük. Színes gyöngyökkel, esetleg sok kis csüngővel kombinált ékszerek, többsoros karkötő és nyaklánc egy kis csavarral. Esetleg biztosítótűre hajazó formák a medálon, enyhe punk hatással egészítve ki a megjelenésünket.

Ezeket az ékszereket megfelelő ruhával kombinálva érdemes hordani, sokszor akár kontrasztként használva a visszafogottabb szerelés mellett, hiszen ezáltal kiemeljük a különleges ékszert, a különleges stílust.

Ilyen bohém, vagány szettet karkötő-nyaklánc, esetleg nyaklánc-bokalánc párosításban érdemes megvenni, esetleg összeválogatni. A különleges ékszereket mindenki szereti, a vagány és feltűnő darabok pedig a legnagyobb trendnek számítanak idén.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.