2021. szeptember 22.
//
Móric névnap

Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.

A Fair Play Kupát már hosszú évek óta rendszeresen megrendezi a Magyar Labdarúgó Szövetség. A torna célja, hogy a középiskolák diákjai közül azok is versenyezhessenek, akik nem rendelkeznek labdarúgó- vagy futsal-igazolással.

Ennek tudatában a szervezők olyan középiskolás csapatok jelentkezését várjak, amelyekben minden tanuló amatőr a labdarúgás színterén. Nemcsak a fiúknak, a lányoknak is lesz lehetőségük versenyzésre.

Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)

Megyénkben három városban lesz lebonyolítva a megmérettetés: Veszprémben (okt. 19.), Ajkán (okt. 20.), illetve Pápán (okt. 21.), egy adott iskola több csapatot is nevezhet.

Jelentkezni a fairplaycup.mlsz.hu weboldalon lehet.

Finta Péter, a szövetség Veszprém megyei igazgatója kérdésünkre hangsúlyozta, a torna az egészségre való nevelést, a labdarúgás megismertetését szolgálja. Úgy fogalmazott, minél több fiatal rúg bőrbe, annál többen szerethetik meg a sportágat.

Simon Dani

További cikkek

Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.
Továbbra is támogatják a megyei labdarúgást
Továbbra is támogatják a megyei labdarúgást
Finta Péter szerdán jelezte hírportálunk felé, hogy a a CoreComm SI a 2021/2022-es idényben is hivatalos szponzora lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának.
Hosszabbít a főtámogató vehir.hu!
Hosszabbít a főtámogató vehir.hu!
Hétfőn hivatalossá vált, hogy a soron következő, 2021/2022-es évadban is a veszprémi hírportál lesz megyénk labdarúgó-bajnokságának névadó főszponzora.
A negyedik műfüves focipályát is átadták Veszprémben
A negyedik műfüves focipályát is átadták Veszprémben
A Deák Ferenc Általános Iskolában hétfőn adták át a műfüves focipályát, amely a Magyar Labdarúgó-szövetség és az önkormányzat összefogásával jöhetett létre. A Jendrassik, a Báthory és a Kossuth iskola után ez volt a negyedik intézmény, ahol infrastrukturális fejlesztés történt.
A Kossuth iskola is gazdagodott egy focipályával
A Kossuth iskola is gazdagodott egy focipályával
A Jendrassik és a Báthory után immár a Kossuth Lajos Általános Iskolában is műfüves focipályán sportolhatnak a gyermekek: utóbbi intézményben pénteken adták át a pályát. A beruházás az MLSZ Veszprém megyei igazgatósága és a helyi önkormányzat összefogásával jöhetett létre.