2022. június 28.
//
Levente, Irén névnap

Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.

A Fair Play Kupát már hosszú évek óta rendszeresen megrendezi a Magyar Labdarúgó Szövetség. A torna célja, hogy a középiskolák diákjai közül azok is versenyezhessenek, akik nem rendelkeznek labdarúgó- vagy futsal-igazolással.

Ennek tudatában a szervezők olyan középiskolás csapatok jelentkezését várjak, amelyekben minden tanuló amatőr a labdarúgás színterén. Nemcsak a fiúknak, a lányoknak is lesz lehetőségük versenyzésre.

Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)

Megyénkben három városban lesz lebonyolítva a megmérettetés: Veszprémben (okt. 19.), Ajkán (okt. 20.), illetve Pápán (okt. 21.), egy adott iskola több csapatot is nevezhet.

Jelentkezni a fairplaycup.mlsz.hu weboldalon lehet.

Finta Péter, a szövetség Veszprém megyei igazgatója kérdésünkre hangsúlyozta, a torna az egészségre való nevelést, a labdarúgás megismertetését szolgálja. Úgy fogalmazott, minél több fiatal rúg bőrbe, annál többen szerethetik meg a sportágat.

Simon Dani

További cikkek

Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen
A Pannon Egyetem idei kispályás labdarúgó-bajnokságának győztese a Büfészakosok csapata lett. Az esemény a felsőoktatási intézmény és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével valósulhatott meg.
A falvakban is feltámadhat a foci
A falvakban is feltámadhat a foci
Szeptember utolsó napjáig lehet jelentkezni a kistelepüléseknek, közösségeknek kiírt alternatív fociprogramra, melyet idén a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága szervez és bonyolít le.
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
Hosszabbított a piacvezető Ada-Bau
A régió piacvezető nyílászáró vállalata, az Ada-Bau Kft. továbbra is kiemelt partnerként lesz jelen a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának életében.