Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy jó marketing kampány kulcs a sikerhez

2021. szeptember 17. 9:41

Egy vállalkozás sikeréhez ma már elengedhetetlen az online jelenlét. Ahhoz, hogy tudjanak a létezésedről reklámkampányt kell indítanod, és minden lehetséges marketing eszközt ki kell használnod a cél elérése érdekében. Mik ezek? Lássuk!

Lépj túl a múlton, alkalmazd a jelen vívmányait!

Sokan leragadtak a klasszikus újsághirdetések és szórólapozások szintjén, tartva attól, hogy kinevetik őket, ha komolyabb marketing eszközöket alkalmaznak. Túl kicsinek tartják a vállalkozásukat ahhoz, hogy akár egy saját weboldallal, akár egy hatékony Facebook-kampánnyal jelenjenek meg, vagy hírlevelekkel, SMS-kampányokkal hirdessék szolgáltatásaikat, termékeiket. Félnek attól, hogy a közvetlen környezetük csak “rongyrázásnak”, hivalkodásnak, dicsekvésnek tartja majd a véghezvitt marketing kampányt.

Pedig a marketingben nincs sem hivalkodás, sem dicsekvés - egyszerűen csak tervezetten be tudsz lépni a köztudatba, és célzottan tudsz szólni azokhoz, akiknek a termékeidet vagy szolgáltatásaidat nyújtod. Ne tartozz azok közé, akik mindig “kicsiben” gondolkoznak, és csak a közvetlen környezetükben szeretnének érvényesülni!

Persze irreális álmokra sem szabad az erődet pazarolnod, de tudd, hogy csak akkor lehetsz sikeres, ha minél többen tudnak rólad. Mert autószerelőre, fodrászra, ékszerészre, autómentőre, kőművesre - és itt sorolhatnánk reggelig a szakterületeket és szolgáltatásokat - előbb vagy utóbb mindenkinek szüksége van. De vajon akik nem a te városodban élnek, honnan fognak tudni arról, hogy létezel, ha nincs nyomod az online térben? 

Felejtsd el egy kis időre a szórólapozást, és hozz létre egy saját weblapot!

“Hogyan, ha sem időm, sem erőm, sem szakértelmem nincs hozzá?” - kérdezed most. A válasz egyszerű: keress a közelben egy marketing szolgáltatót! Na és mihez fogsz legelőször ebben a kérdésben fordulni? A jó öreg Google keresőjéhez… Na ugye, hogy milyen lényeges az online jelenlét?

Mit adhat neked egy marketing szolgáltatás?

Kulcsot a sikerhez. Tanácsokat és képzést az online és offline marketinggel kapcsolatban, teljes reklámkampány tervezést és marketing stratégiát. A marketing kampányhoz tartozó grafikai és logótervezést, amelynek nagyon jelentős szerepe van egy új weboldal vagy webshop létrehozásánál. 

Egy weboldal létrehozása során számtalan olyan szempont van, amit figyelembe kell venni ahhoz, hogy az alkalmas legyen a lead generálásra. A feladat összetettségét az is mutatja, hogy a weboldal létrehozásával párhuzamosan el kell kezdeni a közösségi médiafelületek “meghódítását” is, egyedi, rendszeres, releváns és értékes tartalommal. A Marketing Menü Ügynökség marketing szolgáltatása többek között ezekben is képes segíteni neked, ahogy az online kampányok teljes körű lebonyolításában is. Emellett a fizetett reklámok indításában, szövegírásban, PR cikkek írásában és a remarketingben is számíthatsz a szakértelmükre, megkönnyítik a számodra a marketing kommunikációt.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.