2021. október 16.
//
Gál névnap

Kötetlenül és fiatalosan a döntéshozókkal

2021. szeptember 19. 10:57
Kötetlenül és baráti hangulatban szórakozhattak együtt a fiatalok a helyi döntéshozókkal, ahol feltehették az őket érintő legfontosabb kérdéseket is.

Péntek délután a veszprémi Fiatalok házában rendezték meg immáron hagyományoan azt a találkozót, ahol a helyi fiatalok Ovádi Péter, országgyűlési képviselővel és Hegedűs Barbara, alpolgármesterrel találkozhattak, hogy egy jó hangulatú délután keretében megbeszéljék az őket leginkább érintő városi témákat, izgalmas ping-pong mérkőzések között.

A képviselő és az alpolgármester nem először látogatott el a Fiatalok házába ilyen céllal, ráadásul most, amikor Veszprém az Európa Ifjúsági Főváros pályázatának elbírálása küszöbén áll, még több fiatalokat érintő kérdés került az előtérbe.

A jövőben további ilyen találkozókat szeretnének szervezni, ezzel is erősítve a fiatalok részvételét a helyi közéletben és a várost érintő legfontosabb döntésekben.

Korábbi interjúnkban Hegedűs Barbara részletesen beszélt portálunknak az Európa Ifjúsági Főváros pályázat részleteiről is:

Kapcsolódó cikk
Csapatmunka városvezetőként és családanyaként
30 évesen lett alpolgármester Veszprémben, ráadásul egyből a nagyobb városi fejlesztésekkel együtt járó felelősséget is megkapta. Hegedűs Barbara városvezetői feladatai mellett két kisgyermeket is nevel, miközben időnként Brüsszelben van jelenése hivatalos megbízatásából. Az Európa Ifjúsági Fővárosa projektről, a brüsszeli döntéshozatalról és a dolgozó anya szerepéről is beszélgettünk.
vehir.hu