Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Harmincéves jubileumát ünnepelte a Hóvirág utcai idősek otthona

2021. szeptember 28. 15:00
Kedd délelőtt a Hóvirág utcai Idősek klubjában harmincéves jubilálást ünnepeltek.

Az intézményvezető Kopellerné Tréber Gyöngyi köszöntötte a megjelenteket, majd Porga Gyula polgármester mondta el köszöntőjét. A városvezető hangsúlyozta az idősek ápolásának, gondozásának fontosságát, ami nem csupán kötelességből, de őszinte figyelemből, szeretetből is fakad. Utóbb felsoroltakat azért szükséges kiemelni, mert az idősklub megléte még kevés ahhoz, hogy jól is működjön az intézmény. Ahhoz, hogy mindenki nyugodt körülmények között biztonságban érezze magát, őszinte mosolyokra, valódi odafordulásra van szükség, ez pedig, egy jó közösségben sokkal nagyobb eséllyel hódít teret magának.

Az ünnepélyen, a pénteki idősek világnapjához közeledve két ajándékot is átadtak, Rácz Éva, valamint Csabankó Gyula klubtagok vehették át a koruk elismeréseként járó jutalmat.

Az eseményen közreműködtek – többek között – a Harang együttes, valamint a Simonyi Zsigmond Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola növendékei. 

Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. tegnap 13:24 Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre közélet Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre Lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre, az MSZP két társelnöke a párt választmányának szombati ülésén a június 9-i európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választás eredményei miatt. Erről a két politikus a Facebook-oldalán számolt be. 2024. június 22. 16:35 Gryllus Dániel a költészet szerepéről kultúra Gryllus Dániel a költészet szerepéről Idén Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka alapító tagja nyitotta meg a veszprémi Ünnepi Könyvhetet. A szavakat dallamok követték, Gryllus citerával kísérte magát, s persze a nóták között mesélt könyvekről is, versekről, Kányádiról, Weöres Sándorról… Órákig tudtuk volna hallgatni… 2024. június 22. 17:02 Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. 2024. június 21. 11:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.