Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hódítanak az őszi kiegészítők!

2021. október 13. 10:25

A hideg idő beköszöntével minden ruhaüzlet, kis- vagy nagykereskedés különböző kiegészítőkkel bővíti kínálatát. Ez a szezon a sapkákról, sálakról, meleg, kötött holmikról szól, ezért fontos a megfelelő anyag- és színválasztás is.

Praktika és kényelem

Ősszel még megpróbáljuk kihasználni az utolsó napsugarakat, és abban bízunk, hogy a télikabát még várat magára. A kényelem és a praktikusság azonban már ilyenkor is fontos szempont a vásárlók szemszögéből. Előkerülnek a kötött pulóverek, csizmák, esőkabátok és számos egyéb őszi kiegészítő is, amelyek már nem a nyári vidámságot, de még nem teljesen a téli melankóliát sugározzák.

Télen gyakran a “túlélés” a cél, a réteges öltözködés során inkább a test melegen tartása a lényeg. Ősszel viszont még előszeretettel választanak színesebb és “szagosabb” ruhadarabokat, kiegészítőket a vevők. Ezért nem könnyű feladat kitalálni az őszi kollekciót, hiszen a cél a kényelmes és praktikus, de színeit és mintáit tekintve is igényes darabok elkészítése.

Őszi sapkák

A hideg idő gyakran a vírusok könnyebb terjedését is jelenti, ezért a vásárlók törekednek a megelőzésre. Jó, ha már nyár végén találhatnak olyan kiegészítőket, például sapkákat és sálakat, melyeket bármikor előkaphatnak az első fagyok reggelén.

Jellemző azonban, hogy még ősz végén és télen sincsenek elkésve a kereskedők, hiszen meleg ruházatra mindig van igény. Mivel ezeket a kis méretű kiegészítőket könnyedén elveszíthetik, az sem ritka, ha egy szezon alatt több is bekerül a vásárló kosarába.

Őszi sapkák tekintetében fontos ráhangolódni a színekre és a mintákra. Ebben az évszakban a borongós napok ellensúlyozásaképpen előszeretettel viselnek vidám, élénk színekből álló darabokat a vásárlók. Megidézve a nyár ragyogó, napsütéses hétvégéit és a színpompás hónapokat, ragaszkodnak néhány csíkos vagy élénk sapkához, sálhoz.

Törekedjünk arra, hogy az alapszínek mellett iktassunk be néhány napsárga, lazac- vagy mogyorószínű sapkát is, melyeket kiváló minőségű textil felhasználásával gyártsunk. Remek választás a rugalmas és kényelmes elasztán anyagból készült sapka.

Minőség mindenek előtt

Mivel a fej védelme rendkívül fontos a hideg elleni védekezés során, ezért az anyagválasztás kritikus pont. Nem ideális, ha a sapka nem áll ellen a szélnek, ugyanakkor fontos, hogy ne okozzon fokozott izzadást a fejbőrnek. 

A sapka alapanyagát tekintve a legjobb, ha minél magasabb elasztántartalommal rendelkezik. Ez ugyanis felveszi a viselője fejformáját, hogy tökéletes kényelmet biztosítson a hideg elleni küzdelem során.

Vásároljon kiváló minőségű textilt a Minitex méteráru webáruházból! Gondoskodjon őszi kollekciójának anyagbeszerzéséről könnyedén és gyorsan, akár pár napos szállítási idővel és alacsony árakkal!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.