2022. január 25.
//
Pál névnap

Élre lép a Tihany? – jön az ősz rangadója

2021. október 21. 14:00
A VEHIR.HU labdarúgó megyei I. osztály előttünk álló, hétvégi fordulójában a trónkövetelő Tihany vendége az éllovas Úrkút lesz.

A Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság idei kiírásának egyik legizgalmasabb mérkőzését ígéri a hétvégi, tízedik forduló. Ugyanis az eddig veretlen, listavezető Úrkút a hibátlan, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Tihany otthonába látogat. Ha a bajnoki címvédő házigazdának sikerül két vállra fektetnie az úrkútiakat, akkor a tópartiak kerülnek az élre a bajnokságban.

Hasonló hangulatban reménykedhetünk a Pét tapolcai vendégjátékának alkalmával. Előbbiek ugyanis jelenleg a tabella harmadik pozícióját foglalják, míg utóbbi alakulat a negyedik helyen áll. Ha a Pétnek sikerül nyernie, fontos pontokra tesz szert az együttes. Mindkét összecsapás vasárnap 14.30-kor veszi kezdetét.

A felek legutóbb a Megyei Kupa tavalyi kiírásának döntőjében találkoztak; akkor az Úrkút csapata örülhetettA felek legutóbb a Megyei Kupa tavalyi kiírásának döntőjében találkoztak; akkor az Úrkút csapata örülhetett

VEHIR.HU megyei élvonal, a 10. forduló párosítása:

Október 24., vasárnap 14.30

Zirc–Várpalota
Helyszín: Zirci Sporttelep

Szentantalfa–Magyarpolány
Helyszín: Szentantalfa Sporttelep

Tihany–Úrkút
Helyszín: Tihanyi Sportpálya

Ajka–Csetény
Helyszín: Ajka Kristály SE

Sümeg–Devecser
Helyszín: Sümeg VSE

Balatonfűzfő–Gyulafirátót
Helyszín: Fűzfői Városi Stadion

TIAC–Pét
Helyszín: Tapolcai Sporttelep

Október 24., vasárnap 17.00

Balatonalmádi–Herend
Helyszín: Balatonalmádi Sportközpont


Így állnak a csapatok

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani
Szalai Csaba