Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

A puhafedeles bőröndök előnyei

2021. november 19. 10:22

Ha azon nagy utazók közé tartozol, akik szeretik jól megpakolni a bőröndjüket, a puhafedeles verziók lesznek a kedvenceid. Miért előnyösebb a puhafedeles bőrönd a keményfedeles típusnál? Összevetettük a két fajtát, lássuk a végeredményt!

Súly

A puhafedeles bőröndök legnagyobb előnye az, hogy önmagukban is rendkívül kis súllyal rendelkeznek. Üres állapotukban alig nyomnak 2-3 kilogrammot, míg egy kemény fedeles verzió akár 5-6 kg is lehet.

Mivel minden repülőtársaságnak van egy meghatározott súly limitje, ezért azt túllépve jellemzően borsos felárat kell fizetnünk. Persze lehet trükközni azzal, hogy a nagy súlyú cipőben utazunk, és az összes elpakolandó pulóvert magunkra vesszük. 

A kis súlyú, puhafedeles bőröndök azonban kényelmesebb és könnyebb megoldásnak bizonyulnak a túlsúly elkerülése érdekében. 

A Holidayshop.hu webáruház puhafedeles bőröndjei kiváló szolgálatot nyújtanak bármilyen utazás során.

Könnyű pakolhatóság

A puhafedeles bőröndök verhetetlenek, ha arról van szó, hogy a lehető legtöbb holmit sűrítsük be egy utazáshoz.

A kemény típusok merev oldalfalakkal rendelkeznek, és akár egy kis túlpakolás is kárt tehet bennük. Ezzel ellentétben a puhafedeles bőröndök rugalmas anyagból készülnek, amelyek jól bírják a strapát.

Előnyük továbbá az is, hogy több zsebbel vannak felszerelve, amelyeket maradéktalanul kihasználhatsz. A végeredmény egy mókásan pufi, tömött bőrönd lesz, de ha a súlykorlátban benne van, az már sikert jelent.

Árfekvés

Azoknak, akik szeretnek költséghatékonyan utazni, és minél kisebb költségek árán megcsodálni a világ látványosságait, fontos szempont lehet az árfekvés is.

A bőröndök ára több tényezőtől is függ, elsősorban a kemény vagy puha borítás a meghatározó. Ezenfelül a méret is okozhat árbeli különbségeket, valamint a márkák között is jelentős eltérések lehetnek.

Praktikus a repülőgép kabinjában

A puhafedeles bőröndök kimondottan ajánlottak fedélzetre felvihető poggyászként való használatra. Felérve a gépre biztosan ismered az érzést, amikor hosszú sorokban álltok és vártok arra, hogy az ülések feletti tárolóba elhelyezhessétek a poggyászotokat. 

Egy keményfedeles, nehéz bőrönd esetében a fejünk fölé emelés akár balesetveszélyes is lehet. Arról nem is beszélve, hogy milyen kellemetlenségeket okozhat, ha rátoljuk az előttünk álló lábára, vagy éppen mi esünk áldozatául egy megpakolt, keményfedeles bőröndnek.

A puhafedeles bőröndöt könnyebb tologatni a repülőterek termináljaiban is, ezért remek útitársnak bizonyulhatnak. Rövidebb és hosszabb, akár tengerentúli utakra is praktikusak, kiválóak vonatos, buszos utazásokhoz is.

A Holidayshop.hu webáruház számos olyan kiváló terméket forgalmaz, amelyek kényelmessé, praktikussá és szórakoztatóvá varázsolják a szabadidőt és az utazásokat. Tekintsd meg a széles választékot, és merülj el az utazási eszközök sűrűjében!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.