Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémieket díjazott a Magyar Birkózó Szövetség

2021. november 24. 20:06
Városunk vezetői mellett a Centrum Sport Egyesület elnökét, Janku Ferencet is elismerte a megalakulásának századik évfordulóját ünneplő Magyar Birkózó Szövetség szerdán.

A Magyar Birkózó Szövetség idén ünnepli fennállásának századik évét. A jubileum alkalmából a szervezet képviselői szerdán Veszprémbe is ellátogattak, hogy díszoklevelükkel jutalmazhassák azokat a személyeket, akik sokat tettek a helyi birkózósport fennmaradásáért, működéséért.

Ancsin László, az MBSZ főtitkára Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő mellett a Centrum SE elnökét, Janku Ferencet és a Tankerület igazgatóját, Szauer Istvánt is díjazta. A szövetség továbbá Schvarzinger Zsolt, Sátor Ferenc és Horváth Tamás támogatókat is elismerte.

Porga Gyula és Ancsin LászlóPorga Gyula és Ancsin László

Ancsin reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a veszprémi városvezetőség a jövőben is ugyanolyan támogatóerőt tud majd nyújtani a helyi birkózóknak, mint az elmúlt időszakban. A főtitkár hozzátette, legyen szó bármilyen fejlesztésről, a szövetségre is számíthatnak a bakonyiak.

Porga Gyula és Ovádi Péter szavaiból kivehető volt, hogy a városvezetés tisztában van a helyi birkózókban rejlő potenciálban. A politikusok Janku Ferencet és a Centrum SE-t is méltatták, amely egyesület versenyzői az elmúlt tizenhárom évben gyönyörű eredményeket értek el rangos versenyeken.

A díjazottakA díjazottak

Zárásként maga Janku Ferenc mondott köszönetet mind az egyesületet támogató cégeknek, mind az önkormányzatnak és a szövetségnek. Az elnök a Tankerület vezetését külön is kiemelte, hiszen utóbbi jóvoltából az önálló otthonnal nem rendelkező Centrum SE edzéshelyszínei is megoldódtak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.