Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
0°C
2024. március 19. József
Veszprém
0°C

Megérkezett Llíriába a magyar válogatott

2021. november 30. 20:12 // Forrás: MTI
A magyar női kézilabda-válogatott kedden megérkezett Párizsból Valenciába, a szerdán kezdődő világbajnokságra.

A csapat elfoglalta szállását, és Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány este már edzést is tart az E csoport küzdelmeinek otthont adó llíriai sportcsarnokban.    

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Holanek Zoltán erőnléti edző Párizsban maradt, mivel az utolsó koronavírustesztje pozitív lett, ám folyamatosan tartja a kapcsolatot a szakmai stábbal. Valamennyi játékos és minden további stábtag negatív teszteket produkált Franciaországban és Spanyolországban is.

Fotó: MKSZ FacebookFotó: MKSZ Facebook

Az olimpiai hetedik helyezett magyarok múlt pénteken 33-28-ra, vasárnap pedig 29-28-ra kikaptak az ötkarikás címvédő francia válogatott vendégeként felkészülési mérkőzésen. A világbajnokság csoportkörében a magyar együttes csütörtökön Szlovákiával, szombaton Csehországgal, jövő hétfőn pedig Németországgal találkozik, egyaránt 20.30-tól.    

Mind a nyolc csoportból az első három helyezett kerül a középdöntőbe, ahova magukkal viszik a másik két továbbjutó elleni eredményeiket. A küzdelmek négy, egyenként hatcsapatos csoportban folytatódnak, innen az első két-két helyezett kerül a negyeddöntőbe.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.