Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Izgalmakkal teli futballmeccseket vívtak a veszprémi egyetemen

2021. december 9. 12:42
A Pannon Egyetem idei kispályás labdarúgó-bajnokságának győztese a Büfészakosok csapata lett. Az esemény a felsőoktatási intézmény és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével valósulhatott meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatósága együttműködési megállapodást kötött a Pannon Egyetemmel, amelynek keretében az igazgatóság, valamint a Testnevelési és Sport Intézet a napi munkakapcsolat erősítése által támogatják a felsőoktatási intézményben zajló kispályás labdarúgó-bajnokság lebonyolítását – tudhattuk meg Finta Pétertől.

A helyi szövetség vezetője hozzátette, az egyetemi bajnokságban közel húsz csapat és több mint 100 hallgató versengett az elmúlt időszakban csoportokra és nemekre lebontva. Heti két alkalommal remek hangulatú összecsapások zajlottak, amelyek jót tettek a sportág népszerűségének.

A fényképeket is a szervezőktől kaptukA fényképeket is a szervezőktől kaptuk

Juhász Mia, a bajnokság egyik szervezője portálunk kérdésére ismertette, a csoportmérkőzéseket követően alsó- és felsőházas rendszerbe sorolták az alakulatokat, amelyek végül egy négycsapatos döntőben mérhették össze erejüket.

Megtudhattuk, a liga idei végső fináléjába a Büfészakosok és az Ipari Park SC gárdája jutott, a kupát végül előbbinek sikerült elhódítania. A bronzmérkőzésen pedig a Taj-kártya diadalmaskodott a Giant FC ellen.

Az esemény gólkirálya Szentes Roland lett, míg a legjobb játékosnak Klein Márkot választották a szervezők.

Simon Dani
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.