2022. június 27.
//
László névnap

Jelentős támogatás érkezett a családsegítő szolgálathoz

Pénzzel, háztartási eszközzel és élelmiszerrel is támogatta a Mert Segíteni Jó Alapítvány a Veszprémi Családsegítő Központot.

Közel 2000 darab sajtot juttatott el a Veszprémi Családsegítő Központnak a Mert Segíteni Jó Alapítvány, hogy azok a részoruló családok és idősotthonok karácsonyi asztalának kínálatát tegyék gazdagabbá.

Az alapítvány elnöke, Bakai László a civil szerepvállalása mellett több büfét is üzemeltet Veszprémben, egyik partnerének felajánlásából pedig ő szervezte meg ezt a jótékonysági akciót.

Sótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai LászlóSótonyi Mónika, Horváthné Kecskés Diána és Bakai László

Az élelmiszer mellett egy otthoni ruhaszárítógépet is átadtak, ezt egy veszprémi magánszemély ajánlotta fel az alapítványon keresztül jótékony célra, végleges helye pedig a családok átmeneti otthonában lesz majd.

Az élelmiszerek és a háztartási eszköz mellett további 100 ezer forinttal is támogatja a rászoruló családokat az alapítvány, ez a felajánlás közvetlenül Bakai Lászlótól és feleségétől érkezik a szervezethez. Bakai László a kedd délelőtt, amikor átadta az eszközt és a sajtokat a családsegítő szolgálatnak elmondta, azt szeretné, ha ebből az összegből a rászorulók januári rezsiszámláinak befizetését támogatnák majd, hiszen karácsony után ez egy olyan időszak, ami az átlagosnál is nagyobb anyagi terhet jelent.

A felajánlásokat a családsegítő szolgálat részéről Horváthné Kecskés Diána, intézményvezető vette át, a jótékonysági akció megszervezésében Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő segített.

vehir.hu

További cikkek

Szombaton igazi dzsembori helyszíne lesz a Szabadság tér
Szombaton igazi dzsembori helyszíne lesz a Szabadság tér
Alig telt egy hét a Gizella-napok programjai és koncertjei után, ismét kisebb fesztiválhangulat várható a veszprémi belvárosban. Mindez az előttünk álló szombaton főleg a Szabadság térre korlátozódik, ahol első alkalommal rendezik meg a Dzsembori névre keresztelt zenés, jótékonysági rendezvényt.
Az ukrán Bandura Együttes ad jótékonysági koncertet a Veszprémi Petőfi Színházban
Az ukrán Bandura Együttes ad jótékonysági koncertet a Veszprémi Petőfi Színházban
Ukrajna legrégebbi, évszázados múlttal rendelkező alkotócsoportja, az Ukrajnai National Bandura Band jótékonysági koncerttel turnézik Európában, hogy a háború áldozatainak és az ukrán művészeti élet szereplőinek gyűjtsön támogatást. Április 15-én a Veszprémi Petőfi Színházba is ellátogatnak, ahol koncertet adnak este 6 órától.
Gyűjtést szervez a Fejér-B.Á.L. Veszprém
Gyűjtést szervez a Fejér-B.Á.L. Veszprém
Az Éles József irányította Fejér-B.Á.L. Veszprém vasárnap 18 órakor a Dabas csapatát látja vendég a Március 15. utcai sportcsarnokban. A férfi kézilabda NB I „alsóházi” rangadója alkalmával a hazai együttes gyűjtést is szervez egy nehéz helyzetben lévő családnak.
Éles látást adtak ajándékba
Éles látást adtak ajándékba
Tíz szemüveget adtak át rászorulók részére a Szemeszter Optika hagyományos jótékonysági programja keretében szerdán.
Csaknem egymillió forintot gyűjtöttek össze a színház jótékonysági estjén
Csaknem egymillió forintot gyűjtöttek össze a színház jótékonysági estjén
Jótékonysági estet rendezett hétfőn a Petőfi színház. Az összegyűlt 952 500 forint adománnyal a Veszprémbe érkező menekülteket segítik.