Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Munkavállalók által összeállított ajándékcsomagokat, és számítógépeket adományozott egy vállalat a családsegítőnek

2021. december 16. 4:00
A Valeo-Siemens a munkavállalói által összeállított ajándékcsomagok mellett okostelefonokat, asztali számítógépeket és laptopokat adományozott a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.

68 ajándékcsomagot, 20 okostelefont, 4 asztali számítógépet és 2 laptopot ajánlott fel és adott átt a Valeo-Siemens a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek szerda délután. A közel 70 ajándékdoboz tartalmát a vállalat munkatársai állították össze az intézmény útmutatásai alapján.

Az adományátadón Sebők Balázs ügyvezető igazgató elmondta, az idén 5 éves cég alapításától fogva támogatja a családsegítőt, ám ez az első alkalom, hogy tárgyi adományokkal tudják kiegészíteni a felajánlást.

Sebők Balázs ügyvezető igazgató ajándékcsomagot ad át a családsegítő intézményvezetőjének, Horváthné Kecskés Dianának.Sebők Balázs ügyvezető igazgató ajándékcsomagot ad át a családsegítő intézményvezetőjének, Horváthné Kecskés Dianának.

Ovádi Péter parlamenti képviselő és miniszteri biztos az átadón úgy fogalmazott: büszke arra, hogy Veszprémben és a térségben vannak olyan nagyvállalatok, amelyekre a társadalmi szerepvállalásban is lehet számítani. – A pandémia ideje alatt arra kértük a nagyvállalatokat, hogy segítsenek a kórháznak, és ők első szóra megtették. A rendszeresen összeülő Vállalkozók Klubjában rendszeres téma a nagy cégek társadalmi szerepvállalása, mert amellett, hogy munkát adnak az itt élőknek, ez is egy fontos lába a működésüknek. Kiemelendő a családsegítő munkája is, hisz ők azok, akik nap mint nap gondoskodnak a rászorulókról.

Brányi Mária alpolgármester felhívta a figyelmet, hogy nem csak a cégvezetők, hanem a munkavállalók is részesei voltak a támogatásnak, hisz az ajándékdobozokat ők állították össze. Úgy látja, a segítésnek ez a fajta módja mindenképp példaértékű.

Ovádi Péter parlamenti képviselő (b) Lengyel Orsolya HR-vezető és Sebők Balázs ügyvezető igazgató(j) a 2021. december 15-i adományátadón.Ovádi Péter parlamenti képviselő (b) Lengyel Orsolya HR-vezető és Sebők Balázs ügyvezető igazgató(j) a 2021. december 15-i adományátadón.

A családsegítő intézményvezetője, Horváthné Kecskés Diána elmondta, a felajánlott számítógépeket, laptopokat és okostelefonokat azok a családok kapják meg, amelyeknél a legnagyobb szükség van rá. - Az ajándékdobozoknak sokan fognak örülni, hisz vannak olyan családok, ahol ezek a dobozok képezik az ajándékozás alapját. Megjegyezte, örömteli, hogy Veszprémben mennyien gondolnak a rászoruló családokra, hisz sok magánszemély, vállalat és civil szervezet is hozott ajándékdobozokat a családsegítőnek.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.