2023. június 9.
//
Félix névnap

Jubileumi fotó art fesztivál

2008. május 21. 16:41
Aki még nem ismerné, ez az a rendezvény, ahol mindent ki lehet próbálni, mindent kézbe lehet venni és ahol a legjobb fotósok asszisztálnak a jó kép elkészítéséhez. A következő hét végén további érdekes programok várnak azokra, akik regisztráció után ellátogatnak a Hotel Füredbe, Balatonfüredre.
 

Neves fotográfusok segítségével fotózhat bárki kint a természetben, a Balaton parton, a műteremben pedig csinos modellek segítségével. Akiket a tárgyfotózás nyűgöz le vagy a kompozíciós formák, a szervezők annak is adnak bőven lehetőségeket. Egész nap tartanak a bemutatók, előadások, minden regisztrált vendég ajándékot kap kb. 20.000,- Ft értékben. A fényképezőgépek, objektívek és számtalan kiegészítő mellett most először külön kialakítanak egy nyomtatókból álló szekciót, ahol természetesen a saját készítésű képek is nyomtathatók lesznek.

Idén is lesz online fotópályázat a Fesztiválon készült képekből, melyeket értékes nyereményekkel szeretnénk díjazni - – hívta fel szerkesztőségünk figyelmét Nagy Tímea, balatonfüredi fotóművész.

A fesztivál regisztrációs költsége 5000 forint a hétvégére, ám a rendezvény fotópályázatára felajánlott díjakért megéri ringbe szállni.

Zatkalik-Peresztegi Virág

További cikkek

Egy nap alatt elfogták az ötvenmilliós betörőt a veszprémi rendőrök
Egy nap alatt elfogták az ötvenmilliós betörőt a veszprémi rendőrök
Május végén egy dózsavárosi lakásba törtek be a betörők, ahonnan ötvenmillió forint értékben vittek el értéktárgyakat. Az esetnek több tanulsága is van, amiről szerdán sajtótájékoztató keretében számoltak be a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. Ugyanitt bemutatták azokat a tárgyakat is, amiket azóta megtaláltak a nyomozók, valamint a videófelvételt, amikor bilincsben elvezetik az egyik elkövetőt, akinek az elfogásához 24 órára volt csak szüksége a rendőröknek. Cikkünkben mi is megmutatjuk ezeket a részleteket.
Pedagógusnap Veszprémben: a vár ereje nem a falakon, hanem a várvédőkön múlik
Pedagógusnap Veszprémben: a vár ereje nem a falakon, hanem a várvédőkön múlik
Idén is átadták a Ranolder-díjakat Veszprémben, amivel rendszerint a város pedagógusait tüntetik ki minden évben. Az ünnepségen Porga Gyula polgármester a pedagógus társadalom jelenlegi helyzetéről is kendőzetlenül beszélt, megtartva az ünnepség méltóságát és a tanárok iránti tiszteletet.
Nyitott udvar – művészeti piknik a Lovassyban – június 15.
Nyitott udvar – művészeti piknik a Lovassyban – június 15.
A Lovassy László Gimnázium közössége nyitottsággal, barátsággal vár minden jelenlegi és volt lovassyst, vetésist, dlsb-st, szülőket, érdeklődőket a családbarát művészeti piknikükre.
Magyarországon is érzékelték a romániai földrengést
Magyarországon is érzékelték a romániai földrengést
A magyarországi lakosság is érzékelte a kedd este Romániában, Arad közelében bekövetkezett földrengést - közölte a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium az MTI-vel.
Harminc éve csak növekszik a veszprémi cég
Harminc éve csak növekszik a veszprémi cég
Idén van a harmincadik évfordulója annak, hogy a német Continental autóipari vállalat megalapította veszprémi gyárát. Az évtizedek alatt a cég együtt változott az ipari trendekkel, de valahogy mindig sikerült elérni azt, hogy ne térjenek le a fejlődő pályáról. Kedden délelőtt a cég születésnapi ünnepségén erről is beszéltek a hazai és németországi vezetők, valamint elhangzott, hogy mi a szerepe a Continentalnak abban, hogy Veszprémnek a sport- és kukturális élete is folyamatosan fejlődik.