Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C

Fórumon tanácskoztak a helyi vállalkozók

2022. január 16. 8:46
Vállalkozói fórumot tartottak a héten.

Kis-közép és nagyvállalatok vezetőinek tartott vállalkozói fórumot Ovádi Péter, Veszprém 01-es számú választókerületének országgyűlési képviselője. A négy évvel ezelőtt életre hívott fórum folyamatos lehetőséget biztosít arra, hogy a gazdaság motorjai megoszthassák egymással és a képviselővel észrevételeiket, javaslataikat. 

A kis -és középvállalatok vezetőinek megtartott személyes fórum meghívott vendége ezúttal a Széchenyi Programiroda munkatársa volt, aki tájékoztatta a vállalkozókat az aktuális pályázati lehetőségekről. Értékelésre került a 2021-es év, amelyet még mindig a koronavírus okozta viszontagságok nehezítettek, de nagyon örülök, hiszen jó évet sikerült zárni a helyi gazdasági szereplőknek, és kivétel nélkül mindenki egy lehetőségként tekint a 2022-es esztendőre- mondta Ovádi Péter.

A nagyvállalatok vezetőivel rendszerint online kerül megtartásra az egyeztetés, ez most sem volt másként. Büszke vagyok, hiszen az elmúlt években több nagyvállalat is nyert a HIPA Versenyképességet Növelő Támogatási Programján, amely garancia a fejlődésre a munkavállalóknak pedig a munkahelyeik megtartására. Jó látni, hogy a helyi gazdasági szereplők jó kapcsolatot ápolnak egymással. Úgy gondolom ez is a kulcsa annak, hogy Veszprém és térsége egy élhető gyorsan fejlődik-mondta a képviselő. 

Hajas Bálint
Kovács Bálint
további cikkek
Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Az új parkolási rendszer a VKSZ Zrt. beruházásában készült, amely lényegesen megkönnyíti az autósok mindennapjait, és egyben nagy lépés a környezetbarát közlekedés felé is. A városban kialakított rendszernek köszönhetően 19 helyszínen 47 kamera, két perces frissítési idővel ad pontos információkat a szabad parkolóhelyek számáról.   tegnap 21:50 Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Porga Gyula Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Évértékelő sajtóreggelit tartott Porga Gyula polgármester, ahol viszont az EKF „termelési jelentése” helyett sokkal több szó esett a 2023 utáni időszakról, közte új célokról és címekről, amik Veszprém célkeresztjében vannak. tegnap 11:34 Ne legyen élő állat a karácsonyfa alatt! Ne legyen élő állat a karácsonyfa alatt! A karácsony a szeretet, az összetartozás és az ajándékozás ideje. Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos arra kér mindenkit, hogy ebben az ünnepi szezonban gondolják át alaposan az élő állatok ajándékozásának következményeit. Az állatok nem csupán ajándékok, hanem érző, gondoskodást igénylő lények, tartásuk hosszú távú elköteleződést és felelősséget jelent. tegnap 9:33 Vasárnap és hétfőn sztrájkolnak a Volánbusz dolgozói Vasárnap és hétfőn sztrájkolnak a Volánbusz dolgozói A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára, azaz 2023. december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. tegnap 9:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.