Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Növekvő igény, több a minőségi kávé és kávégép

2022. január 17. 9:39

A kávéfőzők gazdag választéka szinte mindig kihívás elé állítja az embert, melyik lesz a legmegfelelőbb választás, melyik kávé lesz a tökéletes. Napjainkban növekvő igény figyelhető meg a minőségi kávé és kávégépek iránt. 

Kotyogós, kapszulás vagy automata? 

Amikor kávéfőző vásárlására adjuk a fejünket, ma már rengeteg márkával és sokféle modellel találkozunk. Nem csak a nagysága, a teljesítménye és külseje közül kell megfelelőt választanunk, hanem a típusa is fogós kérdés. 

A korábban jól bevált kotyós kávéfőző mellett döntsünk, esetleg tapasztaljuk meg, milyen a kapszulás kávé és vele a változatos kávéfogyasztás élménye, vagy szánjunk rá valamennyivel többet és legyen automata kávéfőző otthonunk kényelmében is? 

A választék igen széles, a döntés pedig nem mindig egyszerű, mindegyiknek megvan a létjogosultsága. Az automata kávégépek mellett szól azonban feltétlenül, ha kávérajongók lévén gyakran fogyasztunk kávét és szeretjük az igazi ínyencségeket. 

Az automata kávégépek piaca

A kávézás és vele együtt a kávégépek piaca is az utóbbi időkben a minőség felé tolódott el, egyre nagyobb igény mutatkozik az otthoni kávézás igazi élménye iránt. A minőségi kávé és a méltán népszerű automata kávégépek iránti kereslet mind ezt támasztja alá. 

Míg korábban az automata kávégépek inkább vendéglátó egységekben, kávézókban és cukrászdákban voltak használatosak, addig manapság sokan döntenek a beépített darálóval ellátott eszközök mellett.

A megnövekedett igényeket a Kávégép Bolt is tapasztalja, kínálatukban olyan nagy automata kávégép márkák termékeit találjuk, mint a Saeco-Philips, a Jura, a DeLonghi vagy a Krups például. 

Döntsünk bármelyik típus mellett, még a nagy automata kávégép márkák modelljei is igényelnek időről időre egy kis törődést. Rendszeresen tisztítani, ellenőrizni kell, illetve az időszakos karbantartásról is gondoskodni, hogy ne legyen nagyobb működési gond velük. 

Amennyiben nem megfelelő a karbantartás, szervizelés szükséges, a Kávégép Bolt a forgalmazás mellett szerviz szolgáltatást is nyújt, illetve automata kávégép alkatrészek szintén beszerezhetőek itt a legnagyobb márkákhoz. 

Karbantartás itt már nem segít!

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a rendszeres karbantartás ellenére is gond adódik bármelyik legszínvonalasabb és magas tudású automata kávégéppel. Ilyen esetekben a legokosabb szakemberhez fordulni, hiszen nem egy modell esetében nehézkes a hozzáférés is az egyes alkatrészekhez. 

Amennyiben alkatrész cseréje szükséges, a Kávégép Bolt - ahogy említettük - a kávégép márkájának megfelelő alkatrésszel is el tudja látni akár raktárról is, így gyorsan elvégezhető a munka, hogy mielőbb élvezhesse a kedvenc feketéjét. 

Ha a meghibásodás olyan mértékű, hogy nem lenne gazdaságos az alkatrész cseréje, akkor érdemes meghallgatni a szerviz által felkínált megoldásokat! 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.