Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Két éve nyílt meg a veszprémi Plazma Center

2022. március 3. 13:58
Születésnapja alkalmából több meglepetéssel is készült a veszprémi Plazma Center február 28-án. A centrum a jövőben is számos tematikus napot tervez még, valamint állandóan visszatérő jótékonysági akcióikkal sem hagynak fel.

Tortával, léggömbökkel és ajándékokkal is készültek hétfőn a veszprémi Plazma Centerben, ahol a megnyitásuk második évfordulját ünnepelték. Két év alatt a centrum nem csak ismert egészségügyi vállalkozás lett Veszprémben, hanem időről időre jótékonysági akcióval is hírt ad magáról. Többek közt iskolákat, egészségügyi intézményeket és állatmenhelyet is támogattak a két év alatt. Ezzel a jövőben sem fog felhagyni a centrum, ahogy tematikus napjaival sem, amelyeknek a kétéves születésnapi rendezvényük csak egy állomása volt.

A plazmaadók közt rendszeresen nyereményeket sorsolnak ki, a születésnap alkalmából is egy okostévé talált gazdára.

A veszprémi Plazma Center folyamatosan várja az új plazmaadókat, akiknek, mint a helyszínen megtudtuk a legelső alakalom előtt egy alkalmassági vizsgálaton kell átesniük, amikor vért vesznek tőlük, valamint megvizsgálja őket a centrum orvosa. Amennyiben mindent rendben találnak a donoroknál, már semmi sem áll a plazmaadás útjába.

Ráadásul ezzel nem csak pénzt tudnak keresni a plazmaadók, hanem az orvostudomány számára nélkülözhetetlen felajánlást is tesznek, hiszen a vérplazmából fontos gyógyszerkészítményeket állítanak elő, főleg immunhiányos betegségek kezelésére.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.