Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
28°C
2024. július 22. Magdolna
Veszprém
28°C

Játszóterek és kondiparkok épülnek és újulnak meg a Haszkovón

2022. március 13. 4:00
Öt helyszínen, összesen 170 millió forint értékben valósulnak meg beruházások a Haszkovó lakótelepen. Játszóterek újulnak meg és jönnek létre, kondiparkokat telepítenek.

Szombat délelőtt a Stromfeld utcában tartott sajtótájékoztatót Ovádi Péter parlamenti képviselő, aki kijelentette: az éppen zajló nagyberuházások – mint az állatkert fejlesztése vagy a nyolcas út szélesítése – fontosak a kisebb léptékű, de az itt élők mindennapjait gazdagító újítások is. Hogy pontosan mire lenne igény, azt többlépcsős egyeztetés-sorozattal mérték fel a lakótelepen, és a visszajelzések alapján döntöttek arról: a városrész öt pontján játszótereket újítanak fel és alakítanak ki, kondiparkokat telepítenek, a további tervek között pedig futókör kialakítása és kutyafuttatók létesítése is szerepel.

Salga Balázs, a VKSZ Zrt. városgazdálkodási igazgatója ismertette a részleteket: 170 millió forint értékben öt helyszínen – a Kálvin parkban, a Barátság parkban, a Deák iskola mellett, a Stromfeld utca 6. mellett és a Haszkovó 31. mellett – fejlesztik a játszótereket. A Kálvin parkban és a Haszkovó 31-nél crossfit parkot telepítenek, míg a Barátság parkban és a Deák iskolánál napelemes okospadokat helyeznek el, amik vezeték nélküli internetet és telefontöltési lehetőséget biztosítanak. Az igazgató ígérete szerint ezek a beruházások április során elkészülnek, megvalósításukban a VKSZ Zrt. és a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. működik együtt.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
Módosul a túlfizetés kezelése a VKSZ-nél VKSZ Zrt Módosul a túlfizetés kezelése a VKSZ-nél A VKSZ Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy jogszabályi változás miatt 2023. szeptember 1-től módosulnak a túlfizetések kezelésére vonatkozó rendelkezések. ma 12:31 Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Közös ügyünk az állatvédelem Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, ismételten felhívja az állattartók figyelmét a nyári meleg okozta veszélyekre. A nyári hónapok forrósága nem csupán az emberek, hanem négylábú társaink számára is komoly kihívást jelent. A kánikula időszakában különösen figyelnünk kell háziállataink jólétére, hiszen a magas hőmérséklet súlyosan megterhelheti őket.   2024. július 14. 11:29 Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Július 11. különleges nap volt a Sobri Jóska Élményparkban, hiszen egy napon ünneplték a helyszín születésnapját, valamint a Nagy Kaland Napját. A rendezvény igencsak jó hangulatúra sikeredett, a pecsétgyűjtő verseny, a kincsvadászat, a tutajhúzás, a hangszersimogató is remek alkalmat adott a kikapcsolódásra. Menet közben pedig maga Sobri Jóska is megérkezett… 2024. július 12. 15:10 Közösségi ünnep a kerek templom alatt Közösségi ünnep a kerek templom alatt Frissítően hatott az Ösbő vezér parkon keresztül csordogáló patak hűs vize a szombati hőségben az ösküi falunapon. 2024. július 6. 17:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.