2022. július 1.
//
Annamária névnap

Badar Gergő remekül kezdte a versenyszezont

2022. március 29. 14:20
vesc.hu
A Veszprémi Egyetemi Sport Club triatlonistája megvédte címét a rangos Ocean Lava Tenerife elnevezésű spanyolországi megmérettetésen.

Az elmúlt hetekben Spanyolországban edzőtáborozott Badar Gergő. A Veszprémi Egyetemi Sport Club triatlonistája a hétvégén a versenyszezont is elkezdte, miután rajthoz állt a rangos Ocean Lava Tenerife elnevezésű megmérettetésen.

A VESC sportolója címvédőként indult a versenyen, ahol 2022-ben is sikerült felállnia a dobogó legfelső fokára.

Badar Gergő a dobogó tetején - Fotó: VESCBadar Gergő a dobogó tetején - Fotó: VESC

Természetesen az első hely volt a cél, de kíváncsi voltam arra is, hogy milyen teljesítményre vagyok képes. Tizenegy perccel tudtam jobb időt menni, mint három éve, kerékpáron pedig 50 wattal javult a teljesítményem. Megérte a sok edzés

– nyilatkozta a versenyt követően a 31 esztendős versenyző.

Badar Gergő február elején csatlakozott a VESC-családhoz. Azóta ez volt az első komolyabb erőpróbája a veszprémi egyesület színeiben.

vehir.hu

További cikkek

Szombaton 41 strandon indul a Mozdulj Balaton!
Szombaton 41 strandon indul a Mozdulj Balaton!
Idén 34 Balaton-parti település 41 strandja csatlakozott a szombaton startoló Mozdulj Balaton! szabadidősport-rendezvénysorozathoz, melynek során ingyenes, szervezett sportlehetőségekkel várják az érdeklődőket - tájékoztatta csütörtökön a főszervező az MTI-t.
Gálicz Péter bronzérmes, Kalmár Ákos nyolcadik 25 kilométeren
Gálicz Péter bronzérmes, Kalmár Ákos nyolcadik 25 kilométeren
Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.
Bartha-Kéri Bianka győzött Belgiumban
Bartha-Kéri Bianka győzött Belgiumban
A veszprémi SVSE olimpikonja, Bartha-Kéri Bianka nagy hajrával győzött 800 méteren az atlétikai Continental Tour bronz sorozatának szerda esti, liége-i versenyén.
Betlehem Dávid ötödik 10 kilométeren
Betlehem Dávid ötödik 10 kilométeren
A Balaton Úszó Klub Veszprém 18 éves kiválósága, Betlehem Dávid az ötödik helyen végzett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében szerdán a Lupa-tavon zajló világbajnokságon.
Rasovszky féltávnál feladta a 10 kilométeres versenyt
Rasovszky féltávnál feladta a 10 kilométeres versenyt
Az olimpiai ezüstérmes Rasovszky Kristóf (Balaton Úszó Klub Veszprém) féltávnál feladta a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyét szerdán a Lupa-tavon zajló világbajnokságon.