Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lemondott tisztségéről Balatonalmádi polgármestere

2022. március 31. 16:44
Kepli Lajos a csütörtöki testületi ülésen jelentette be döntését.

Az egykori jobbikos politikus, aki 2019 óta volt Balatonalmádi immáron független polgármestere elsősorban személyét és hivatalát ért támadásokkal indokolta döntését. Kepli Lajos a nyilvános ülésen azt is elmondta, az őt ért támadások ártottak Balatonalmádi hírnevének is, így lemondásával a város megóvását is szolgálni kívánta.

Kepli Lajos polgármester lemondása miatt, a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján általános helyettese, Pandur Ferenc alpolgármester látja el a polgármester feladatait, gyakorolja kötelezettségeit az új választás kiírásáig.

A testületi ülés és Kepli Lajos lemondásának indoklása visszanézhető, mivel az ülésről nyilvános felvétel is készült.

vehir.hu
további cikkek
Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. tegnap 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. 2024. június 20. 14:18 Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Egy tűzoltóautó szirénája jelezte a Padányi Katolikus Iskola alsó tagozatos gyermekeinek, hogy elkezdődtek a gyereknapi programok csütörtökön, amiket a tanítóik teljes titokban szerveztek meg nekik a tanítási év utolsó napjaiban. 2024. június 20. 13:53 A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok több mint fele fél a daganatos megbetegedéstől, mégis csak minden ötödik megkérdezett tesz meg minden tőle telhetőt a megelőzés érdekében - összegezték szerdán egy kerekasztal-beszélgetésen az Affidea Magyarország által készített országos, reprezentatív kutatás eredményét. 2024. június 19. 15:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.