Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Erre kell számítani a következő időszakban a veszprémi utakon

2022. április 7. 15:27 // Forrás: VeszprémSZÉPül
Javában zajlik a belterületi útrekonstrukció, amelynek a végén összesen 16 kilométernyi szakasz újul meg Veszprémben. Cikkünkben mutatjuk, hogy hol milyen munkák zajlanak jelenleg és mire érdemes figyelni a közlekedőknek.

A Budapest úton a következő napokban a Balaton utca és a Vilonyai út között kell útszűkületre számítani, itt cserélik a gerincvezetéket.

A József Attila utcánál a Nárcisz utca és az Egyetem utca között zajlanak a munkálatok. Vasárnap az Egyetem utcai csomópont kialakítása zajlik, fokozott körültekintéssel kell megközelíteni a helyszínt.

Elkezdődött a közműrekonstrukció a Kígyó utcában is, ez az ottélőknek okoz nehézséget, átmenő forgalom nincs.

A Batthyány utca körműrekonstrukciója elkészült a Kádártai és a Csap utca között, ennek helyreállítása zajlik majd a közeljövőben. Ezt követően ugyanitt a Csap utca és a Fecske utca között zajlanak a munkálatok félpályás útlezárás mellett, de időnként a munkagépek a teljes utat elfoglalják.

Jó hír, hogy ismét járható a Kádártai út a Budapest út felé. Továbbá végeztek az aszfaltozással a Hunyadi utcánál és a Füredi útnál.

Nagyfelületű útjavítás zajlik a Csererdei úton, valamint a Major utcában. A 8-as elkerülő építése folyamán pedig a képen látható lezárás lépett érvénybe.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.