Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Országos táncversenynek adott otthont Veszprém

2022. április 23. 12:56
Versenyszámukra készülő, nyüzsgő fiataloktól volt hangos a Március 15. úti Sportcsarnok szombat délelőtt.

Az ország számos pontjáról érkeztek csapatok, hogy tehetségüket, tudásukat megmutassák, s megmérettessék a zsűri előtt. Az akrobatikus rock’n’roll verseny rendező egyesülete a Kid Rock and Roll Sportegyesület volt, szakmai vezetője Bondor Virág. A pontozóbírók szintén az ország különböző pontjairól érkeztek.

A rendezvényen beszédet mondott Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő is, aki a tánc iránti elfogultságát kifejezve bíztatta a fiatal versenyzőket. Hangsúlyozta a sportnak a testen túlmutató hatásait, így lelki értelemben is gyógyítónak tartja a mozgást; ezt pedig véleménye szerint kötelesség támogatni.

Sótonyi MónikaSótonyi Mónika

Elmondása szerint a testi mozgás tehát nem csupán a testi, de a lelki egészséget is szolgálja. Ennek hatásai pedig hosszútávon is jövedelmezőek. A rendezvény moderátora Rompos Gergő volt. 

A versenyről részletesen itt olvashat. 

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Nyugdíjas örömtánccal a boldog és egészséges szenior évekért nyugdíjas Nyugdíjas örömtánccal a boldog és egészséges szenior évekért Várakozáson felüli sikere volt hétfőn az Agórában megszervezett szenior örömtáncnak, amelyen hatvanhét veszprémi nyugdíjas vett részt az Életet az éveknek program keretében. Következő hétfőn ismétlés következik, erről is kérdeztük Bodnárné Zsókát, a szervező Ezerarcú Bónusz Szeniorklub vezetőjét. 2024. január 16. 22:16 Lelki nass januárra Lelki nass januárra A természetben télen a sietségnek nincsen helye – és ez az emberi természettel is így van valójában. Nagy újrakezdések helyett éppen ezért az év elejét célszerűbb pihenéssel és feltöltődéssel tölteni, ami persze nem egyenlő azzal, hogy folyamatosan a négy fal között kellene gubbasztanunk. Érdemes ilyenkor is a társaságot keresni, kimozdulni, csak egy picit kényelmesebb tempóban, és olyan programokat találni, amelyekkel a lemerült lelki akkumulátort is feltölthetjük. 2024. január 12. 22:18 Latin-Amerika táncával is küzdöttek a fagyok ellen hétvégén Latin-Amerika táncával is küzdöttek a fagyok ellen hétvégén Amíg szombaton este a kinti hőmérséklet kezdett egyre fagyosabb lenni, az Ipari Technikum könyvtárában épp ellenkezőleg, felforrósodott. Második alkalommal szervezték meg a veszprémi tangóbált, bizonyítva, hogy az EKF-fel együtt nem értek véget a kulturálisan sokszínű programok Veszprémben. 2024. január 8. 11:30 Lányos álmok: művészet, elegancia és sport találkozása Veszprémben Lányos álmok: művészet, elegancia és sport találkozása Veszprémben Gyerekkori hobbijaink nem jelentenek garanciát arra, felnőttként mivel fogunk majd foglalkozni, de hiszem, hogy ezek mégis csak meghatározzák az életünket. Ebben egyetérthetünk Podolskaya Viktoria balettmesterrel, mert ő is mindent elkövet azért, hogy az olyan kifejezetten elegáns, művészeti sportok is elérhetőek legyenek profi minőségben Veszprémben, mint a balett vagy az azzal szorosan összefüggő ritmikus gimnasztika. Ezt szolgálja most a VEB 2023 EKF támogatásával megvalósuló fejlesztés egyesületénél, melynek keretében ritmikus gimnasztika edzésre és egy különleges év végi gálára is várják az érdeklődőket. 2023. november 4. 12:40

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.