2022. július 1.
//
Annamária névnap

A Mystic Team nyerte az egyetemi futsal-bajnokságot

2022. május 14. 15:24
A Mystic Team 4-3-ra múlta felül az Ipari Park SC csapatát a Pannon Egyetem idei évi futsal-bajnokságának fináléjában. A bronzérmet a Szuperszónikus Vízimotorpótlék szerezte meg a Just for Fun ellen.

A veszprémi Pannon Egyetem május 11-én, szerdán este rendezte idei futsal-bajnokságának négyes döntőjét a Wartha Vince utcai sportcsarnokban.

Az elődöntőkben is fergeteges volt a hangulat, végletekig kiélezett párharcokat vívtak a csapatok.

A Mystic Team a Szuperszónikus Vízimotorpótlékot 4-3-ra múlta felül, míg az Ipari Park SC büntetők után tudta két vállra fektetni a Just for Fun együttesét. Utóbbi derbi a rendes játékidőben 0-0-ra zárult.

A bronzmérkőzésen a „szónikus” alakulat könnyedén, 6-3-ra diadalmaskodott a Fun ellen, míg a végső finálét és a bajnoki címet a Mystic zsebelte be 4-3-as győzelmével az Ipari ellen.

A bajnokság gólkirálya Illés Bálint lett, a legjobb játékosnak Ligeti Mártont, míg a legjobb kapusnak Zimmermann Dávidot és Jakab Krisztofert megosztva választották a rendezők. A Fair Play díjat az Apatest FC nyerte, míg a legjobb női játékos Simon Ivett lett.

Az eseményt Juhász Mia és Német Viktor szervezte.

Képek
vehir.hu
Szalai Csaba

További cikkek

Az egyetemen keresi jövőbeli mérnökeit a Thyssenkrupp
Az egyetemen keresi jövőbeli mérnökeit a Thyssenkrupp
Veszprémben, a Pannon Egyetemen nyitott fejlesztőirodát a cég.
Átvehették diplomájukat a Pannon Egyetem MFTK végzősei
Átvehették diplomájukat a Pannon Egyetem MFTK végzősei
A Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar szerda délelőtt tartotta diplomaátadóját a B épület aulájában.
Pitch Dayt szerveztek a GTK speciális ösztöndíjasai számára
Pitch Dayt szerveztek a GTK speciális ösztöndíjasai számára
Az NKFIH és az Express Innovation Agency által támogatott Hungarian Startup University Program (HSUP) 2022 júniusában zárul. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar speciális ösztöndíjas hallgatói csapatai számára a program zárásaként 2022. június 20-án Pitch Day-t szervezett, ahol a csapatok az előző félévben továbbjutó ötleteik megvalósítását mutatták be a szakmai zsűri előtt.
Kiderült, mennyire is lesz zöld a Zöld város
Kiderült, mennyire is lesz zöld a Zöld város
Újabb helyszínbejárással folytatódott az önkormányzat és az Európa Kulturális Fővárosa program által meghirdetett sorozat, amelyen civileknek személyesen a városvezetők, valamint tervezők és kivitelezők mutatják be Veszprém legnagyobb, jelenleg is zajló beruházásait. Kedden a Zöld város program került terítékre. A Szent Miklós-szeget, az Erzsébet-ligetet és az egyetem alsó kampuszát is magába foglaló fejlesztés bejárásán az is kiderült, hány fa marad meg a beruházást követően.
Új teremben, új módszerekkel dolgozik a Pannon Színitanoda
Új teremben, új módszerekkel dolgozik a Pannon Színitanoda
Komáromi Sándor, a Paszta vezetője, a Pannon Egyetem oktatója megkeresésünkre számos újdonságról számolt be, melyek a drámapedagógiai képzésen kívül más területeket is érintenek.