Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem számít, hány éves vagy, felejtsd el a petyhüdt bőrt!

2022. május 23. 9:07

Mindegy, hogy az évek múlása, hirtelen fogyás vagy külső behatás az oka, de az arcvonásaink változnak. A bőrünk petyhüdtté válik, a kontúrok elmosódnak, a ráncok száma növekszik. 

Ez természetes, de nem kell elfogadnunk! Ha a tükörbe nézve a látvánnyal nem vagyunk elégedettek, ma már megtehetjük, hogy változtatunk rajta akár műtéti beavatkozás nélkül. Ehhez pedig bizony napjainkban már műtétre sincs szükség, hiszen találhatunk már komplex kezeléseket az egészséges és esztétikus bőr támogatására.

Műtét nélkül fiatalabban

Az időt megállítani a szó valódi értelmében lehetetlen, az Aesthetica Orvosi Központ ráncfeltöltésének segítségével azonban az öregedés jelei hosszú időre eltüntethetők.

A Legend Pro Biolifting és Biostimulációs eljárás anélkül oldja meg a problémákat, hogy kés alá kellene feküdnünk. Ehhez a rádiófrekvencia és a DMA technológia fúziója biztosítja az alapot.

Az Aesthetica Orvosi Központ munkatársai Magyarországon kiemelkedő orvosi szakértelemmel, csúcstechnológiás eszközparkkal dolgoznak. A Központ felszereltsége, klinikai háttere egyedülálló. Amennyiben a tükörbe nézve Te is csalódottságot érzel, keresd fel valamelyik központjukat!

Az első konzultáció

Amennyiben úgy döntesz, hogy kipróbálod az Aesthetica Orvosi Központ Legend Pro Biolifting és Biostimulációs kezelését, és jelentkezel a konzultációra, részletes megbeszélésre számíts!

A Központ munkatársa, az esztétikai tanácsadód személyre szabottan javasol számodra kezeléseket. A kezelések időtartama alatt végig melletted lesz, bármikor kérheted a segítségét.

A kezelés segítségével bőröd újra feszes és fiatalos lesz. Hogy mi az a technológia, aminek a hatására újra megszépül a bőröd? A Legend Pro Biolifting és Biostimulációs eljárás a dinamikus izomaktivitás technológia és a tripoláris rádiófrekvencia erejével eredményez liftinghatást, amitől a bőr megújul, feszes és fiatalos lesz. 

Mi a DMA energia?

A DMA energia aktiválja az arc izmait, az aprókat és nagyobbakat egyaránt. Kezeli a bőröregedés okait is, nemcsak a jeleit. Az arc izmait belülről kezeli, formázza, alakítja. Amellett, hogy csökkenti a ráncokat, megemeli az arcot, az arcéleket, élesíti a kontúrokat. Emeli és feszesíti az arcbőrt. 

Mivel járul hozzá a kezeléshez a tripoláris rádiófrekvenciás energia?

A tripoláris rádiófrekvenciás energia hozzájárul ahhoz, hogy beinduljon a kollagén és az elasztin termelése a bőrben. Segíti a kollagénrostok összehúzódását, és serkenti a vérkeringést. Ezzel azonnal láthatóan megemeli a kötőszöveteket, növeli azok regenerációját. 

A DMA és a tripoláris rádiófrekvenciás energia tehát erősítve egymás hatását azonnali megújulást eredményez a kötőszövetekben és az izmok esetében. A hatás amellett, hogy gyors, látványos és hosszú távú is lesz. Nem utolsósorban pedig fájdalommentes!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.