2022. november 28.
//
Stefánia névnap

Véget ért a Tánc Fesztiválja, megvannak a díjazottak

2022. május 29. 1:27
Összesen négy kiemelkedő produkciót díjaztak a fesztivál szombati zárónapján.

A fesztiválon a közönségdíjat a résztvevők szavazatai alapján Cie Massala NÄSS című produkciója nyerte el. Az ő díja egy herendi váza, valamint a Tornai pincészet borválogatása.

A zsűri a fődíj tekintetében két produkciót is díjazott. Nagy József (Josef Nadj) MNÉMOSYNE című előadását, valamint Cie Marie Chouinard RADICAL VITALITY produkcióját. A díjak a herendi porcelán, valamint a borválogatás mellett egy kétszemélyes balatpnfüredi hosszú hétvégével is gyarapodtak.

A díjátadó pillanatai (Szalai Csaba képe)A díjátadó pillanatai (Szalai Csaba képe)

A zsűri Alkotói- és előadói díjat is kiosztott a Sub Lab Pro Ring című produkciójárét, amelynek koreográfusa Jenna Jalonen volt. Az ő esetükben 200 ezer forint pénzjutalom is járt a kiváló produkcióért.

vehir.hu

További cikkek

Meggyújtották az első adventi gyertyát
Meggyújtották az első adventi gyertyát
A hitet jelképezi az adventi koszorú első gyertyája. A Kossuth utcán színvonalas műsorok kíséretében gyújtották meg az első gyertyát szombat este, advent első vasárnapjának előestéjén.
A jövő kulturális hídjai a Pannon Köztérben
A jövő kulturális hídjai a Pannon Köztérben
November huszonnyolcadikán hétfőn, a Veszprém megyei igazgatói műhely közművelődési szakmai workshopot tart a Pannon Köztérben.
Élet és halál, mindkettő egy nagy titok
Élet és halál, mindkettő egy nagy titok
Vajon mit érez egy fiatal nő akkor, amikor meghozza a döntést, hogy szerzetesnővérnek áll? Mit érez akkor, amikor Istennek feltett kérdéseire nem kap egyértelmű válaszokat? Barnai Brigitta, a Congregatio Jesu női szerzetesrend veszprémi közösségének tagja több próbatételt is kiállt az évek alatt
Bemutatkozik a Veszprém Blues Fesztivál!
Bemutatkozik a Veszprém Blues Fesztivál!
Négy Grammy-díjas blues előadóval, közel 40 fellépő több mint 50 koncertjével, kiállításokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel várja az érdeklődőket 2023. április 13. és 16. között a műfaj eddigi legnagyobb magyarországi eseménye, a Veszprém Blues Fesztivál.
Akit a sors lengedező szellői sokszor és sokfelé sodortak
Akit a sors lengedező szellői sokszor és sokfelé sodortak
Csütörtök délután a Csikász galériában bemutatták a Cholnoky-sorozat harmadik részét, Cholnoky László: Fekete szárnyak című válogatást.