Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csúcsminőség a levegő tisztításban

2022. június 17. 10:48

A rossz minőségű, szennyezett, kórokozókkal teli levegő elől úgy tűnik sajnos nincs menekvés. Nem tudunk szelektíven lélegezni, minden egyes lélegzetvételnél az éltető levegővel együtt minden más is megérkezhet légzőszervünkbe, a tüdőnkbe, amelyet a helyiség levegője tartalmaz.

Márpedig a szálló porszemektől kezdve a polleneken át a legkülönbözőbb kórokozókig számtalanféle szennyeződés lehet jelen észrevehetetlen formában a levegőben.

Funkciók széles tárháza

Az OZONEGENERATOR.HU webáruházban forgalmazott AIR2FRESH légtisztító család úgy lett kialakítva, hogy tagjai felvehessék a harcot szinte mindennel szemben, amely megjelenik egy helyiség levegőjében, és ezt az eredményt egészen összetett, minden részletre kiterjedő szűrőrendszer segítségével érik el. Ennek a termékkészletnek a csúcsát a AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 légtisztító képviseli, amely egyben párásító funkcióval is rendelkezik. A rendkívüli teljesítményű berendezés nagy, akár 55 négyzetméteres helyiség levegőjének tisztítására is képes, nem akárhogy!

Hétrétegű szűrő

A tökéletes hatásosságot a hét szintes szűrőrendszer garantálja, amely minden eleme más és más méretű és tulajdonságú szennyezés ellen van kialakítva.

Az elsődleges védelmi vonalat az előszűrő jelenti és egyben ez a szűrő a végállomása a különböző szőrszálaknak, hajnak, nagyobb méretű porszemeknek egészen 5 mikron méretig. 

A következő réteg a méhsejtes aktív szénszűrő, amelynek feladata az illékony szerves vegyületek, vegyi anyagok és a kellemetlen szagokért felelős molekulák megkötése. Ezt követi a hideg katalitikus szűrő, amely felelős pl. az ammónia, benzol és illékony szerves vegyületek, a hidrogén, a kén és egyéb olyan gázok megkötéséért, amelyekkel reakcióba lépve lebontja azokat. Ez a két szűrő nagyszerűen, kiváló hatékonysággal tud együttműködni.

A következő szint a speciális HEPA H13 szűrő, amely 0,3 mikronig képes kiszűrni a levegőben található részecskék 99,97 százalékát. Így ezen a rétegen nem juthatnak át a vírusok, baktériumok, gombaspórák, pollenek, poratkák sem az adott méretig. Az ennél kisebb méretű kórokozókkal, vírusokkal pedig a különleges réz- és ezüstionos Antiviral eljárás veszi fel a harcot.

Ezen felül, a beépített UV-C fény használatával a légtisztító az egyik legerősebb fertőtlenítő és baktériumölő fegyverrel is élni tud. Az ionizáló funkció segítségével pedig még tovább tudja fokozni a levegő tisztaságát. Ezen kívül a magas negatív ion tartalmú levegő számos élettanilag pozitív tulajdonsággal bír.

Önmagát is képes vezérelni

A készülék beépített, intelligens szenzorral is rendelkezik, így mindig pontos információt ad a helyiség levegőminőségéről, amelyet számszerűsít és különböző színekkel is jelzi számunkra a fokozatokat. Automata módban a mért adatoknak megfelelően önmaga is képes az optimális beállításokat kiválasztani. Ha több kórokozót, port, pollent, egyéb részecskét érzékel a levegőben, akkor a beépített ventillátort nagyobb fordulatra kapcsolja, ezzel segítve azt, hogy minél gyorsabban megtisztítsa a levegőt. Amikor ez megtörténik, akkor a légtisztító magától kisebb sebességre kapcsol. 

Ami extra különlegesség még ebben a készülékben, hogy azt is érzékeli, ha besötétedik. Ekkor automatikusan extra csendes éjszakai üzemmódba kapcsol, majd ha kivilágosodik, akkor újra nagyobb fokozatra kapcsol.

Prémium minőségű légtisztító és párásító egyben

Ez a csúcskategóriás légtisztító még párásító funkcióval is rendelkezik. Tehát légtisztító és párásító egyben, sőt a még kellemesebb közérzet érdekében a párologtató edénybe illóolajok is csepegtethetők.

A fentiekből látható, hogy a rendkívüli szűrőképességgel és teljesítménnyel rendelkező AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 milyen összetett készülék. A rengeteg funkció mind a mi kényelmünket és egészségünket szolgálja, annak érdekében, hogy nappal és éjszaka is minél tisztább levegőt lélegezhessünk otthonunkban.

A légtisztítókról még több érdekesség, információ olvasható az OZONEGENERATOR.HU webáruházban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.