Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 15. Jolán
Veszprém
19°C
2024. június 15. Jolán
Veszprém
19°C

Napfordulós koktélparty-val nyitotta meg a nyarat a Plazma Center

2022. június 27. 9:21
A veszprémi Plazma Center a nyári napforduló alkalmával koktélokkal várta a plazmaadókat kedden. Az épület előtti standnál különböző alkoholmentes italok közül válogathattak az odaérkezők, a centeren belül pedig a szerencséjüket is próbára tehették egy nyereményjáték keretében.

A Plazma Center már több alkalommal szervezett olyan akciókat, amelyekkel a hozzájuk betérő plazmaadóknak kedveskedtek, akár nyereményjátékkal, akár valamilyen extra kényelmi szolgáltatással. Most június 21-én mindkettőben része lehetett azoknak, akik ellátogattak a belvárosi centerbe, hiszen amellett, hogy az udvaron hűs koktélok készültek, az épületen belül egy rögtönzött kaszinót is kialakítottak a center munkatársai.

Mindennek az apropója a nyári napforduló volt, ahogy Szabó Anikó marketingreferenstől megtudtuk, jelképesen ezzel szerették volna elindítani a nyarat a Plazma Center életében is, ezért a Daiquirivel közösen igazi nyarat idéző finomságokkal készültek.

A kedden érkező plazmaadók a vérplazmaadás után alkoholmentes mojito, pina-colada, sex on the beach és gin-tonic koktélok közül választhattak.

Az akciók sora viszont nem ért itt véget, ugyanis június és július hónapokban minden kedden elindul a „plazma kaszinó” szerencsekereke. Itt a szerencsések plusz bevételhez is juthatnak a plazmaadást követően, valamint bekerülnek egy nyereményjátékba, ahol fülhallgatókat és elektromos rollert sorsolnak ki a játékosok között.

A jótékonykodás sem maradt el júniusban a Plazma Centernél, ez is immáron hagyománnyá vált, hogy a veszprémi központ minden hónapban felkarol és anyagilag is támogat valamilyen jótékony ügyet. Júniusban a Fenyveserdő Otthonnak segítettek az Útkereső Alapítvány a Gyerekekért szervezeten keresztül. A center 100 ezer forintot ajánlott fel, amiből az épületüket fogják felújítani.

vehir.hu
további cikkek
Visszanyerheti Szoboszlai legjobb formáját a 2024-es Eb előtt? Visszanyerheti Szoboszlai legjobb formáját a 2024-es Eb előtt? 2024. június 4. 17:35 Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját Plazma Center Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját A veszprémi Plazma Center 4. születésnapja különleges hangulatban telt. Az ünnep tematikája a repülés volt, így ehhez illő módon stewardessekkel és pilótákkal találkozhatott az, aki ezen a napon ellátogatott a Jutasi úti centrumba. Az ötletet az adta, hogy egy évben a rendszeres plazmaadók akár 747 000 Ft-ot is szerezhetnek plazmaadással, ez pedig egybe cseng a híres Boeing 747-es típusú repülőgép elnevezésével. A hangulatot fokozta, hogy a születésnapot személyesen az ismert celeb, Csuti is itt volt Veszprémben, akivel személyesen találkozhattak a plazmaadók. A napi fődíj egy 100 000 Ft-os repülőút utalvány volt, amit mostanra már át is vett a szerencsés nyertes. 2024. március 11. 10:21 Ötven éves jubileumi koncertre hív az EDDA Művek Ötven éves jubileumi koncertre hív az EDDA Művek 2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit 2024. május 11-én a Veszprém Arénába. 2024. január 12. 12:44 Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Idén is csatlakozott a veszprémi Plazma Center a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz adomány kampányához. 2023. december 14. 16:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.