Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Autóban sefteltek a kábítószerrel

2022. június 23. 10:48 // Forrás: police.hu
A pápai rendőrök elfogták a 46 éves kereskedőt és a 49 éves fogyasztót is.

A pápai rendőrök – együttműködve a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival – összehangolt bűnügyi akció keretében kedden délelőtt Pápán tetten értek egy 46 éves helyi lakost, amint közvetlenül az intézkedés előtt a parkoló gépkocsijában kábítószergyanús anyagot adott el ismerősének. A rendőrök mindkét személyt elfogták, majd a ruházatuk átvizsgálása során a 49 éves fogyasztó nadrágzsebében megtalálták az előzőleg vásárolt, fecskendőben tárolt kábítószergyanús anyagot, melyet lefoglaltak.

Fotó: police.huFotó: police.hu

Az egyenruhások további mintavétel céljából mindkettejüket előállították a helyi egészségügyi intézménybe, és a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a 46 éves elkövető 2021. december 10-én elcsalta magához egyik ismerősét, majd a gyanútlan sértettet a lakásában szerelemféltés miatt többször ököllel megütötte. A férfi ezután megpróbált elmenekülni az ingatlanból, amit a bántalmazó úgy próbált megakadályozni, hogy ráuszította a nagytestű kutyáját.

A 46 éves tettest 2022. június 22-én a nyomozók őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlete és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd az illetékes ügyészségnél indítványozták a letartóztatását. A 49 éves fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.