2022. augusztus 9.
//
Emőd névnap

Késsel hadonászott a hajmáskéri férfi

2022. július 1. 14:03
police.hu

Telefonon kért rendőri segítséget egy nő csütörtök este, mivel egy férfi Hajmáskéren agresszíven viselkedett, üvöltözött, és az utcán egy késsel hadonászott. A bejelentő elmondta, hogy az általuk ismeretlen személy az este folyamán minden előzmény és ok nélkül tettleg bántalmazta a baráti társaságban tartózkodó fiát, amelyért kérdőre akarták vonni.

A garázda férfi a hozzá kérdést intézővel szemben támadólag lépett fel, erőszakos magatartást tanusított, és a zsebéből elővett késsel hadonászni kezdett. A rövid időn belül helyszínre érkező járőrök a férfit felszólították, hogy tegye le a nála lévő eszközt, majd miután megbilincselték, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították – tájékoztatott weboldalán a hatóság.

A 26 éves hajmáskéri lakost a rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd büntetőeljárást indítottak ellene. A fiatal fiúnak nem keletkezett olyan sérülése, mely miatt orvosi ellátás vált volna szükségessé.

A címlapkép illusztráció (Fotó: Markus Spiske on Unsplash)

vehir.hu