Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Késsel hadonászott a hajmáskéri férfi

2022. július 1. 14:03 // Forrás: police.hu

Telefonon kért rendőri segítséget egy nő csütörtök este, mivel egy férfi Hajmáskéren agresszíven viselkedett, üvöltözött, és az utcán egy késsel hadonászott. A bejelentő elmondta, hogy az általuk ismeretlen személy az este folyamán minden előzmény és ok nélkül tettleg bántalmazta a baráti társaságban tartózkodó fiát, amelyért kérdőre akarták vonni.

A garázda férfi a hozzá kérdést intézővel szemben támadólag lépett fel, erőszakos magatartást tanusított, és a zsebéből elővett késsel hadonászni kezdett. A rövid időn belül helyszínre érkező járőrök a férfit felszólították, hogy tegye le a nála lévő eszközt, majd miután megbilincselték, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították – tájékoztatott weboldalán a hatóság.

A 26 éves hajmáskéri lakost a rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd büntetőeljárást indítottak ellene. A fiatal fiúnak nem keletkezett olyan sérülése, mely miatt orvosi ellátás vált volna szükségessé.

A címlapkép illusztráció (Fotó: Markus Spiske on Unsplash)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.