Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Újabb utcákon fejeződik be a felújítás a napokban

2022. július 4. 11:32
A Csererdőben is végéhez közeledik a Modern Városok Programban zajló útfejlesztés első üteme.

Az útfejlesztési csomag részeként a 12-es választókörzetben a Major utcában (Jutaspuszta) és a Csererdei utcában dolgoztak az elmúlt hetekben – tudtuk meg Hegedűs Barbara alpolgármestertől, a városrész egyéni önkormányzati képviselőjétől. A Csererdei utca pár éve került az önkormányzat tulajdonába, két évvel ezelőtt már egy részét rekonstruálták, az ezekben a napokban befejeződő munkálatok révén pedig már teljes hosszában jól használhatóvá vált. 

A Modern Városok Program útfelújításainak második ütemében a következő szakaszok újulhatnak meg: a Jókai utca, a Horgos utca, a Völgyhíd tér, a Brusznyai Árpád utca, az Óvári Ferenc utca, a Jutasi út és az Alsóerdő utca (Szabadságpuszta). Hegedűs Barbara választókörzetében a Martinovits Ignác utca várhatóan a harmadik ütemben kerül sorra, a Szent István utcának pedig a tervezése zajlik, nyár végén írhatják ki a feltételes közbeszerzést, és a tervek szerint 2023-ra ezek el is készülnek. 

vehir.hu
további cikkek
Csak Zene: különleges kiállítás nyílt a művészetek kereszteződéséből a KUNSZT!-ban Csak Zene: különleges kiállítás nyílt a művészetek kereszteződéséből a KUNSZT!-ban A Danubia Zenekar, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) és a KUNSZT! közös szervezésében rendhagyó kiállítás nyílt július 24-én, amely augusztus 24-ig tekinthető meg a Kunszt! kávézóban. A "Csak Zene" című tárlat egy hármas együttműködés eredménye, amely az előadó-művészet, a vizuális művészet és a design világát ötvözi. 2024. július 24. 20:54 Különjáratokat közlekedtet a Volánbusz a Művészetek Völgyébe Különjáratokat közlekedtet a Volánbusz a Művészetek Völgyébe A Volánbusz járatai biztosítják a 33. Művészetek Völgye fesztivál helyszíneinek megközelítését és a rendezvényhelyszínek közötti gyors és egyszerű közlekedést. 2024. július 17. 14:37 Újabb öt évig Péterváry-Szanyi Brigitta vezeti a múzeumot Laczkó Dezső Múzeum Újabb öt évig Péterváry-Szanyi Brigitta vezeti a múzeumot A közgyűlés újabb öt évre bizalmat szavazott a Laczkó Dezső Múzeumot 2019 óta irányító Péterváry-Szanyi Brigittának. A régi-új igazgató pénteken sajtótájékoztatón értékelte az intézmény helyzetét. 2024. július 13. 21:41 Évről-évre eredményesebb a Veszprémi Érseki Főiskola Évről-évre eredményesebb a Veszprémi Érseki Főiskola Július hatodikán tartotta diplomaátadó ünnepélyét a Veszprémi Érseki Főiskola. A 2023/2024-es tanévben ötvenkét hallgató szerzett oklevelet, ebből kilencen alapképzési, és negyvenhárman szakirányú továbbképzési szakon.  A rendezvényen – tanszékvezetői és szakfelelősi megbízásának lejártával – megköszönték dr. habil. Leveleki Magdolna főiskolai tanár, a Szociális Tanulmányok Tanszék vezetőjének munkáját, akire részmunkaidejű oktatóként továbbra is számítanak. 2024. július 7. 14:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.