Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Újabb utcákon fejeződik be a felújítás a napokban

2022. július 4. 11:32
A Csererdőben is végéhez közeledik a Modern Városok Programban zajló útfejlesztés első üteme.

Az útfejlesztési csomag részeként a 12-es választókörzetben a Major utcában (Jutaspuszta) és a Csererdei utcában dolgoztak az elmúlt hetekben – tudtuk meg Hegedűs Barbara alpolgármestertől, a városrész egyéni önkormányzati képviselőjétől. A Csererdei utca pár éve került az önkormányzat tulajdonába, két évvel ezelőtt már egy részét rekonstruálták, az ezekben a napokban befejeződő munkálatok révén pedig már teljes hosszában jól használhatóvá vált. 

A Modern Városok Program útfelújításainak második ütemében a következő szakaszok újulhatnak meg: a Jókai utca, a Horgos utca, a Völgyhíd tér, a Brusznyai Árpád utca, az Óvári Ferenc utca, a Jutasi út és az Alsóerdő utca (Szabadságpuszta). Hegedűs Barbara választókörzetében a Martinovits Ignác utca várhatóan a harmadik ütemben kerül sorra, a Szent István utcának pedig a tervezése zajlik, nyár végén írhatják ki a feltételes közbeszerzést, és a tervek szerint 2023-ra ezek el is készülnek. 

vehir.hu
további cikkek
Elkezdődnek az útfelújítások Csatáron Elkezdődnek az útfelújítások Csatáron Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az alábbi Csatár-hegyi szakaszokon kezdi meg az útfelújítást a Strabag. 2024. március 22. 14:07 Elkezdődött a Szent István utca felújítása, az autósoknak érdemes a völgyhídon kikerülni a szakaszt útfelújítás Elkezdődött a Szent István utca felújítása, az autósoknak érdemes a völgyhídon kikerülni a szakaszt A város megoldja a csapadékvíz elvezetését, felújítják a járdát, a közvilágítást, felfestik a parkolóhelyeket és persze új burkolatot is kap a Szent István utca közel félkilométeres szakaszon. A nagyobb lezárások jövő héten kezdődnek, a munkákkal pedig szeptemberig végeznek teljesen – tudtuk meg a csütörtök délután tartott sajtótájékoztatón Hegedűs Barbara alpolgármestertől. 2024. március 21. 16:02 Megkezdődik a Veszprémvölgyi utca felújítása útfelújítás Megkezdődik a Veszprémvölgyi utca felújítása Március 18-án felvonul a kivitelező, és megkezdi a Veszprémvölgyi utca felújítását. Az utcába csak a lakók hajthatnak be a munkálatok ideje alatt. 2024. március 13. 13:18 Abszolút többséggel megszavazták a VEDIÖK új elnökségét közélet Abszolút többséggel megszavazták a VEDIÖK új elnökségét A Veszprémi Diák- és Ifjúsági Önkormányzat tisztújítását hétfő délelőtt tartották a Városháza Kossuth-termében, ahol a tagok abszolút többséggel megszavazták az új elnökséget Gazgyik Dominik és Takáts Máté személyében.   2024. március 11. 15:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.