Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
15°C
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
15°C

Remixelik az utat Berhidánál

2022. július 7. 10:50
Különleges technológiával újul meg a Pétfürdő és Lepsény közötti út egy három kilométeres szakasza – közölte a Magyar Közút.

A Lepsény-Pétfürdő összekötő út több mint 3 kilométeres szakaszán zajlanak a felújítási munkák. Berhidához közel, Kiskovácsi puszta felől a külterületi szakaszon REMIX technológiát alkalmaznak a kivitelezők. Ez azt jelenti, hogy egy speciális géppel visszaszednek több rétegnyi utat, amit útalapként újra visszadolgoznak. Erre a megerősített alapra épülnek az új kötő- és kopórétegek. A munkák hamarosan befejeződnek, utána újra korlátozás nélkül használhatják a közlekedők az alapjaiban megújult utat – ígérte a Magyar Közút, akik addig is a közlekedők türelmét kérik. 

A különleges technológiával készülő útszakaszról több képet is közzétettek a közút Instagram-oldalán.

 

vehir.hu
további cikkek
Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. 2024. március 2. 9:13 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. 2024. március 1. 9:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.