Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Háromnapos mulatság Csetényben

2022. július 17. 13:33
Háromnapos programsorozatot rendeztek Csetényben a kastélynál.

Pénteken musical-műsorral és retro discóval kezdődtek meg a Holitscher-napok Csetényben. Szombaton kutyás bemutató, meseszínház, operett előadás színesítette az este utcabálba torkolló napot. A gyerekeket légvár, fajátékok, fakörhinta, arcfestés és csillámtetoválás várta. 

A falubeliek futásban és főzésben is összemérhették tudásukat. A 700 méteres rövid távon és a 3 kilométeres terepfutáson összesen huszonöten vettek részt, míg a főzőversenyre 18 csapat jelentkezett. A legjobbak Ovádi Péter parlamenti képviselőtől vehették át díjaikat.

A futóverseny díjazottjaiA futóverseny díjazottjai

Vasárnap a Csetény SE a Győri ETO öregfiúk csapatával mérkőzik meg a focipályán, este kilenctől a Kelemen kabátban ad koncertet, tíztől pedig tűzijátékkal zárul a program. 

Holitscher Károly egykori parlamenti képviselő volt az Eszterházyak által építtetett csetényi kastély utolsó tulajdonosa a XX. század közepéig, ma az ő nevét viseli a látogatóközpont.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Bölcsődével gazdagodott Csetény Bölcsődével gazdagodott Csetény A kedden átadott Tipegő Csicsergő Bölcsőde két csoportban összesen 24 kisgyerek fogadására alkalmas. 2023. november 8. 10:44 Fél évszázados a csetényi óvoda Csetény Fél évszázados a csetényi óvoda Születésnapi ünnepséggel emlékeztek meg Csetényben arról, hogy 50 éve működik a bakonyi település óvodája, ám a rendezvényen sokkal több olyan elem volt, ami már inkább a jövőbe mutatott. A köszöntők mellett országos díjjal is jutalmazták az intézmény családbarát törekvéseit. 2022. december 14. 12:33 Lassan minden szőlőszem palackba kerül Lassan minden szőlőszem palackba kerül Elmúltak október első napjai is, de a szüreti mulatságok ideje még nem telt le. A móri borvidékhez közel eső Csetényen is régi hagyománya van az őszi vigasságoknak, ahol az idei szőlőtermés betakarítását egy jó hangulatú szüreti felvonulással és a népi tradíciók felelevenítésével ünnepelték meg szombaton, melyre Ovádi Péter országgyűlési képviselő is kilátogatott. 2022. október 8. 20:04 Korszerű körülmények között folytatódhat az oktatás Csetényben Korszerű körülmények között folytatódhat az oktatás Csetényben Teljes átalakuláson esett át a Csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola az EFOP 4.1.2 pályázat keretében. A megvalósult beruházásról Galambos Szilvia intézményvezetőt kérdeztük. 2021. december 15. 16:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.