Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hogyan válasszuk ki a tökéletes online kaszinó oldalt?

2020. július 28. 11:09

Milyen a tökéletes online kaszinó?

Új játékosként elboldogulni a mai online kaszinó weboldalak között, és megtalálni azt ami hozzád a leginkább illik nem egyszerű. Épp ezért sorra vesszük neked a legfontosabb tudnivalókat, amiket jó ha tudsz ha most szeretnéd felfedezni ezt a világot.

A játékok egy csodálatos világba kalauzolnak, miközben óriási nyereményekre tehetsz szert. Kell ennél több? Akár telefonról akár gépről keresnéd fel a jobbnál jobb felületeket elképzelhetetlen szintre fejlődött funkciókkal, minőségi fejlesztőkkel és azonnali ki és befizetéssel találkozhatsz. De hogy ez minden online casino felületre igaz lenne? Nemigazán. Ahhoz, hogy kiemelkedő élményben legyen részed a minőségi kaszinók közül kell választanod.

Cikkünkben segítünk, hogyan találhatod meg ezeket a kaszinó felületeket, így megtudhatod hogy érheted el a számodra tökéletes online kaszinó oldalt.

A tökéletes kaszinók titkai

Az alábbiakban összegyűjtöttük neked a legfontosabb pontokat, amikre érdemes figyelned ha a minőséget keresed. Főként kényelmi és biztonsági oldalról vizsgálatuk a kaszinókat, azokra a pontokra vonatkozóan, amik neked mint játékosnak is fontosak lehet.

1. Biztonsági kérdések és szabályok

Az első és legfontosabb szempontod kell hogy legyen játékosként, hogy csakis olyan online kaszinó felületek társaságát keresd, amely minden fontos engedéllyel rendelkezik a weboldallal és a játékokkal kapcsolatban. Ezzel tudod ugyanis biztosítani hogy a játékok alatt valóban csak a szerencsén múljon a pörgetések kimenetele, és természetesen azt is, hogy a nyereményed valóban átutalásra kerüljön. Az engedélyekről egyébként a választott kaszinó felületén minden esetben olvashatsz ha rendelkezik vele, így érdemes elsősorban erre vetni egy pillantást új játékosként.

Mindazonáltal érdemes megjegyezni hogy az adózással kapcsolatos szabályokat is érdemes figyelemmel kísérni ha szerencsejátékon töröd a fejed, mert ha nyeremény üti a markod számolnod kell vele.

A legfontosabb szempontok biztonság alapján:

  • engedélyek
  • játékfejlesztők minősége
  • biztonság a fizetések alatt
  • adózás - magyar törvények

2. Fizetési módok kérdése

A második legfontosabb pont a fizetésekkel kapcsolatos kérdések megválaszolása kell hogy legyen. Amíg azonnali átfutási idővel is számolhatunk ha minőségi kaszinót választottunk, addig előfordulhat az is hogy 1 - 2 hetet is várnunk kell amíg megtörténik a kérelmünk a fizetésekre vonatkozóan. Mindazonáltal ha megfelelő kaszinót választottunk díjmentesen is tehetjük meg a ki- befizetéseket a kaszinó profilunk és a számlánk között.

A fizetési módok között pedig szerteágazó lehetőségeket találhatunk, kezdve a kártyás fizetésektől egészen az e pénztárcák és kriptovaluták világáig egy nevesebb kaszinó esetében. Bár játékosa válogatja hogy kinek melyik fizetési lehetőség lesz szimpatikus általánosságban legalább ötféle lehetőség közül választhatsz magyar játékosként egy minőségi kaszinó felületén.

A legnépszerűbb fizetési módok:

  • Mastercard, Visa, Revolut
  • Apple Pay, Google Pay
  • Neteller, Skrill
  • Bitcoin, Ethereum

3. Mobil app elérése

Mindazonáltal fontos kérdés lehet az is, hogy telefonon keresztül milyen minőséget biztosít a kaszinó. Ha te is szívesebben keresed a kényelmesebb megoldásokat, így szeretnél az ágyból, vagy épp útközben vagy várakozás közben is pörgetni párat a kedvenc nyerőgépeden fontos lesz hogy elérhető -e a kaszinó applikáció formájában vagy mobil böngészőn keresztül. De akár az is, hogy a játékok közül mennyi lesz elérhető telefonról, a gépről tapasztalt lehetőségekhez képest.

Mobil app viszont napjainkban a legtöbb minőségi kaszinó esetén elérhető, ahogy böngészős változat is, így bármikor felkeresheted az okostelefon segítségével azt. A legtöbb esetben ráadásul egyszerűen a Play Áruházból vagy épp az App Storeból is letöltheted a hozzá tartozó appot, ahogy a hivatalos weboldalról is megteheted ugyanezt.

4. Ügyfélszolgálat

Végül pedig, de természetesen nem utolsó sorban fontos lesz az is, hogy kihez tudsz fordulni probléma esetén. Amíg egy minőségi ügyfélszolgálaton szakértő választ kaphatsz minden kérdésre egy kedves kollégától a nap 24 órájában - akár magyar nyelven is, addig egy nem biztonságos weboldalon örülhetsz ha emailben valaki visszaír.

Sok esetben ma már az élő chat azonnali átfutási ideje mellett telefonon vagy pár órás válaszadási idővel bíró emailes ügyfélszolgálaton keresztül is kereshetjük az online kaszinókat, így akármikor és bármivel kapcsolatban merülne fel kérdésed biztos hogy találhatsz rá választ is.

A tökéletes online kaszinó

Az tehát, hogy milyen kaszinó oldal illik hozzád nagyban függ attól, hogy milyen beállítottságú vagy, hogy milyen játékokat keresel, és attól is hogy milyen funkciók érdekelnek. Ha viszont minőségi kaszinót választottál a szerencsejáték tevékenységedre biztos lehetsz benne hogy magyar játékosként nem fogsz csalódni a lehetőségekben. Attól függően hogy mi érdekel ráadásul több száz lehetőséged is lehet egyszerre, így tényleg csak rajtad múlik mi mellett teszed le a voksod.

A lényeg hogy biztonságos, jól működő kaszinót válassz, ahol szívesen töltöd el az időd.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.