Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Harmadik emeleti társasházi lakás gyulladt ki Hajmáskéren

2022. augusztus 3. 15:47 // Forrás: MTI
Harmadik emeleti lakásban keletkezett tűz egy hajmáskéri társasházban szerda délután - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Csondor Henrietta elmondta: a lángok egy Jókai Mór lakótelepi társasházi lakás nappalijából terjedtek át a többi helyiségre. Az oltásban a veszprémi, a pétfürdői és a balatonfűzfői tűzoltók vettek részt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Az épület felső szintjeiről több embert is magasból mentő létrás tűzoltóautóval mentettek ki.

Bartók Judit, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: a társasházból tíz embert - köztük hat gyereket - hoztak ki, a mentésben a rendőrök is segítettek. A sérültek állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.

FRISS: Eloltották a hajmáskéri társasházi lakásban szerda délután keletkezett tüzet, a mentők nyolc embert vittek kórházba. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert is riasztottak, hat gyereket és két felnőttet vittek kórházba füstmérgezés gyanújával.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.