Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Néha jól jöhet egy kisruha a hálószobában is!

2022. augusztus 17. 11:05

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a hálószobába nem igazán kell ruha, legalábbis akkor, amikor éppen az élvezeteknek szeretnénk hódolni. Hogy elég csak ledobni minden ruhadarabot, és várni a csodát. Te is így gondolod? Vagy te szeretsz néhány ruhadarabot magadon hagyni? 

Bármit is felelsz rá, mi azért megerősítjük: nem mindig a teljes meztelenség a szexi, az esetek döntő többségében sokkal erotikusabb és vágykeltőbb, ha valami ruha nem láttat, hanem csak sejtet. Amikor egy kicsit a fantázia is meglendülhet, és a szexi helyett az erotikus kerül előtérbe, akkor ott bizony a férfiak vágyai felkorbácsolódnak.

Így aztán ha szeretnél a pároddal szerelmeskedni, nem biztos, hogy ruhátlanul kell belevágni, hanem sokkal izgalmasabb lesz az estétek, ha a Goldengate szexshop erotikus ruháival szexhez öltözöl!

Mikor próbáljátok ki?

Persze egyből adott a válasz, hiszen bármikor érdemes bevetni ezeket a csábító öltözékeket, de amit biztosan tudunk, hogy akkor feltétlenül tégy/tegyetek valamit, amikor már kezd ellaposodni a szexuális életetek.

Teljesen természetes folyamat, hogy a kezdeti fellángolás lassan elcsitul, és bár pár- és személyfüggő, hogy kinél mikor következik be, az elhidegülés bizony szinte elkerülhetetlen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezt a szomorú folyamatot el kellene fogadnunk. Dehogy kell! Épp ez a lényeg!

Ha úgy határoztok, hogy szeretnétek menteni a menthetőt, akkor fűszerezzétek meg a kettesben töltött órákat, vessetek be szexuális segészeszközöket, vagy első körben egy pár erotikus ruhadarabot!

Milyen ruhát válassz?

Két szempontot kell mindenféleképpen figyelembe venned: az első, hogy csak olyan ruhát viselj, amiben természetesen érzed magad, ahol tudod magad adni, és nem feszengsz; a második pedig, hogy vedd figyelembe azt is, hogy mi az, ami a párod érdeklődését felkelti. Lehet, hogy te testhez simuló ruhát választanál, miközben ő a bőrnadrágra gerjed.

Vannak azért persze egyetemlegesen érvényes szabályok.

Az első például az, hogy sokkal többet el tudsz érni egy olyan ruhadarabbal, ami nem mutat meg mindent, hanem megmozgatja a párod fantáziáját és ezzel együtt a vadászösztönét is.

A második a ruha anyaga, ugyanis a férfiak előszeretettel érnek hozzá puha, selymes anyagokhoz, így ha átütő sikert szeretnél elérni, akkor szaténból vagy selyemből készült erotikus ruhákat tégy a virtuális kosaradba!

Csak természetesen!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a hálószobába csupán az fér bele, ami mindkét embernek jólesik. 

Így aztán fontos, hogy egyezségre jussatok, és te olyan ruhadarabot viselj, amit szinte második bőrként érzel magadon, míg párod ezt izgalommal konstatálja, és amint lehet, levesz a lábadról, de persze csak azután, hogy te lenyűgözted őt!

Hidd el, egy-egy erotikus ruhadarab láttán eldob majd mindent, ami a kezében van csak azért, hogy hozzád érhessen és a magáévá tehessen!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.