Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 2. Lujza
Veszprém
7°C
2024. március 2. Lujza
Veszprém
7°C

A Mol lett a Tatabányai Kézilabda Club névadó támogatója

2022. augusztus 19. 13:53 // Forrás: MTI
A Mol lett a tatabányai férfi kézilabdaklub névadó támogatója, ezt a felek csütörtökön sajtótájékoztatón jelentették be.

A tatabányai eseményen elhangzott, hogy a szponzori szerződés öt évre szól. Az olajipari vállalat tavaly augusztusban jelentette be, hogy a jövőben a Szeged helyett a Tatabánya férfi kézilabdázóit támogatja, de eddig a csapat nevében még nem szerepelt a Mol.

Pantl Péter, a Mol Csoport kommunikációs igazgatója csütörtökön úgy fogalmazott: büszkeséggel tölti el a céget, hogy azt a csapatot támogatja, amelyben olyan játékosok szerepelnek, akik a magyar válogatott alapemberei is egyben.

Az együttműködésünk természetesen túlmutat a felnőtt csapat szponzorálásán, ugyanis mind az egyesület, mind a Mol kiemelten kezeli az utánpótlás-nevelést és a tehetségek felkutatását, így erre is nagy figyelmet fordítunk a jövőben is

- nyilatkozta.

Fotó:Tatabánya KC FacebookFotó:Tatabánya KC Facebook

Ilyés Ferenc klubmenedzser óriási előrelépésnek tartja az együttműködést.

A hosszú távú céljaink megalapozásának alappillére ez a mostani megállapodás. Célunk, hogy visszaszerezzük azt a pozíciót, amit az elmúlt évek nehézségei következtében elveszítettünk. Ha ez sikerül, akkor az Európa-ligában is lehet felfelé mozgásterünk

- mondta a játékosként 229-szeres válogatott Ilyés, aki arra utalt, hogy sorozatban hat bronzérem után a legutóbbi szezont csupán ötödikként zárta a Tatabánya, így ezúttal nem léphet ki a nemzetközi kupaporondra.

Szeretnénk a közönség igényeinek is megfelelni, és olyan meccseket játszani, amelyekre szívesen kilátogatnak a nézőink, ezzel is népszerűsítve a sportágat

- tette hozzá.

A csapat három Bajnokok Ligája-résztvevő együttest lát vendégül a Mol Kupa nemzetközi felkészülési tornán, mivel pénteken és szombaton a Telekom Veszprém, a lengyel Wisla Plock és a horvát PDD Zagreb lép pályára Tatabányán.

A csapat új neve: MOL Tatabánya KC

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.