Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új vezetőt neveztek ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság élére

2022. szeptember 5. 8:45 // Forrás: police.hu
Dékány Balázs rendőr ezredes lett a megyei rendőrfőkapitány.

Magyarország belügyminisztere 2022. augusztus 31-ei hatállyal visszavonta Anda György rendőr ezredes megbízását a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésére vonatkozóan és visszahelyezte korábbi, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába.

A tárcavezető a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány feladatkörének ellátásával 2022. szeptember 1-ei hatállyal Dékány Balázs rendőr ezredest bízta meg. A megbízási okmányt dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át az új megbízott megyei rendőrfőkapitánynak a 2022. szeptember 1-jén megtartott ünnepélyes állománygyűlésen.

Dékány Balázs korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Nyomozó Iroda különböző bűnügyi szakterületein látott el szolgálatot, majd 2012-től a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál dolgozott, a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata Igazgatóság igazgató-helyetteseként 2022. augusztus 31-ig tevékenykedett.

Az új megbízott rendőrfőkapitány beszédében elmondta, hogy kiemelten fontosnak tartja a csapatmunkát, valamint a Veszprém megyei polgárok elégedettsége érdekében tanúsított szakmai elkötelezettséget.

vehir.hu
további cikkek
Eltűntek a Pócsi-testvérek Eltűntek a Pócsi-testvérek A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Pócsi Laura Tamara és Pócsi Olga Stefánia megtalálása érdekében. 2023. július 24. 14:51 Elsőként a Veszprém vármegyei rendőrség állt az állatvédelem mellé állatvédelem Elsőként a Veszprém vármegyei rendőrség állt az állatvédelem mellé Az országban elsőként a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság állt formálisan is az állatvédelem mellé azáltal, hogy kedden délután együttműködési megállapodást írtak alá a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvánnyal. Az együttműködés ráadásul nem csak elméleti síkon foglalkozik az állatvédelemmel, hanem konkrét képzések szervezésével és tárgyi eszközök átadásával segíti a rendőrök munkáját az állatvédelem területén. 2023. május 16. 22:05 Abban a helyzetben cselekszenek, ahonnan az átlagember menekül Abban a helyzetben cselekszenek, ahonnan az átlagember menekül Rendőr- és tűzoltónapot tartottak szombaton a Városi Stadion melletti parkoló terén. 2023. április 22. 15:41 Elismerések a rend védelméért tett erőfeszítésekért Elismerések a rend védelméért tett erőfeszítésekért Szent György nap alkalmából a kiemelkedő szakmai tevékenységükért elismerésben részesítették a megyei rendőröket péntek délelőtt. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott ünnepi állománygyűlésen a rendőrök mellett díjaztak helyi szervezeteket és civil személyeket is a bűnmegelőzésért végzett munkájukért. 2022. május 1. 10:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.